AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.22 // 31.5.2023

​IFK Mariehamn suursuosikkina cupin otteluun – "Pitää tehdä töitä kuten missä tahansa ottelussa"

​IFK Mariehamn suursuosikkina cupin otteluun – "Pitää tehdä töitä kuten missä tahansa ottelussa"

Grönvitt hakee cupin jatkopaikkaa Turusta keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn kohtaa keskiviikkona Suomen Cupin 5. kierroksen ottelussa Nelosessa pelaavan TuRaKen.

Turun Yläkentällä pelattavassa ottelussa ei ennakkoon ole kuin yksi suosikki, kun joukkueitten välillä on neljän sarjaportaan ero.

- Puhtaan urheilullisesti arpa oli meille edullinen ja tämä on ottelu, joka meidän pitää vain voittaa. Meidän pitää olla kuitenkin valmiina tekemään töitä kuten missä tahansa muussakin ottelussa, muistuttaa IFK Mariehamnin päävalmentaja Daniel Norrmén Nya Ålandissa.

Norrménin mukaan Grönvitt lähtee keskiviikon otteluun hiukan poikkeavalla kokoonpanolla.

- Kentälle tulee vahva joukkue, mutta kierrätämme kuitenkin aika lailla ja annamme tilaisuuden nuorille lahjakkuuksillemme, "Ahna" kertoo.

Sen verran Norrmén paljastaa ennakkoon, että Veikkausliigadebyytissään viikonloppuna HJK:ta vastaan nollan pitänyt Otto Hautamo jatkaa tolppien välissä.

- Hän pelaa nyt ja teemme sitten uuden ratkaisun ennen lauantaita. Sekä hän että Elmo Henriksson ovat pelanneet hyvin ja tämä on meille positiivinen ongelma.

Suomen Cupin 5. kierrosta TuRaKe - IFK Mariehamn Yläkentällä Turussa keskiviikkona 31.5. kello 18.00. Suomen Cupin 5. kierroksen ottelut myös suorana Ruudusta.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia