AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2023

"Tästä tulee jätkille todella pitkä ilta" - Haka-luotsi Tainio puhisi pettymystään tappion jälkeen

"Tästä tulee jätkille todella pitkä ilta" - Haka-luotsi Tainio puhisi pettymystään tappion jälkeen

"Teme" ei omiaan juuri silitellyt. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan perjantainen vierailu Turkuun oli synkkä, sillä kotijoukkue FC Inter oli maalipaikoissaan ahneempi ja tehokkaampi vieden ottelun selvästi nimiinsä maalein 3-0.

Hakan päävalmentaja Teemu Tainio ei ottelun jälkeen löytänyt seliteltävää, vaan totesi vastustajan olleen perjantai -illassa parempi.

– Ei tässä kauhean positiivisilla fiiliksillä voi olla, saatiin kunnolla selkään. Inter vei meitä fyysisyydessä sata-nolla. Me oltiin ihan lapasia ne kaikki kolme maalia.

Lukemat olisivat voineet olla ensimmäisellä jaksolla rumemmatkin ilman Aatu Hakalan muutamaa huipputorjuntaa.

Hakalla oli toki ensimmäisen jakson lopussa vahva ote pelistä ja maalikin roikkui ilmassa. Mutta kun tasoitusosumaa ei nähty, niin Inter otti kuskin paikan uudelleen, kun Darren Smith iski pallon toisen kerran Hakalan selän taakse 53. minuutilla.

Tämän jälkeen ei voittajasta oikeastaan ollut enää epäselvyyttä ja viimeinen naula arkkuun oli Mikael Almenin osuma 63. minuutilla.

– En nyt sanoisi, että oltiin Interiä muutoin perässä, mutta ne maalit kertoo, että oltiin perässä. Meillä oli omat paikkamme, mutta niistä ei tehty. Kyllä meidän maalille on nyt liian helppo mennä. Me ei panna itseämme likoon tarpeeksi. Mutta tämä ei jatku enää, nyt pannaan asiat kuntoon!

– Tästä tulee jätkille todella pitkä ilta. Kun päästään Tehtikselle, niin me jäädään katsomaan tämä peli, Tainio kertoi päättäväisesti.

Lisää uutisia