AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2023

KTP:n kotiottelut jatkossa entistä lapsi- ja perheystävällisempiä

KTP:n kotiottelut jatkossa entistä lapsi- ja perheystävällisempiä

KTP panostaa entistä vahvemmin lapsiin ja perheisiin ottelutapahtumissaan. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP haluaa seurana olla entistä lapsi- ja perheystävällisempi sekä tavoittaa alueen lapset, perheet ja nuoret paremmin. Jatkossa KTP:n kotipeleissä nähdään lapsille ja nuorille suunnattu Green Zone –alue.

Kauden 2022 aikana KTP:n miesten edustusjoukkueen pelaajat vierailivat Haminan ja Kotkan alueen kouluissa Kiusaamisen vastaisen -kampanjan äärellä tavoittaen yli tuhat lasta ja nuorta. Toiminta toteutettiin yhdessä Walkers Haminan ja MLL:n Kaakkois-Suomen piirin kanssa.

Kaudelle 2023 KTP on ottanut käyttöön perheliput, jotta kynnys ottelutapahtumaan tulemiseen olisi perheillä matalampi.

Maanantain 22.5. KTP-SJK-ottelusta alkaen myös Areenan tapahtuma-alue kokee muutoksen astetta perheystävällisemmäksi, kun KTP käynnistää yhdessä OP Kymenlaakson kanssa Green Zone -lastenaluetoiminnan. Green Zone on avoinna Veikkausliigaotteluiden yhteydessä aina runkosarjan viimeiseen 3.9. pelattavan kotipeliin saakka.

OP Kymenlaakson omistaja-asiakkaat ovat saaneet vaikuttaa, mihin pankki kohdistaa vastuullisuustekojaan, ja lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen nousi äänestyksessä tärkeäksi kohteeksi.

Green Zonella KTP saa esiteltyä myös alueen erilaisia lapsiystävällisiä harrastus- ja palvelutoimijoita sekä mahdollistaa lapsille mielekkään, liikunnallisen toiminnan ottelutapahtumien aikana.

Green Zone – lastenalue on avoinna 22.5.-3.9. välisenä aikana kaikissa Veikkausliigan kotiotteluissa.

3.6. pelattavasta KTP-VPS-ottelusta alkaen Green Zone -toiminta muuttuu hieman. Ennen ottelua ja ottelun tauolla Green Zone -alueella voi leikkiä ja toimintaan voivat tutustua kaikki ottelutapahtumaan osallistujat. Ottelun käynnistyessä on paikkoja lastenalueella kymmenelle ennakkoon ilmoittautuneelle lapselle. Ennakkoilmoittautuminen aukeaa aina edellisen ottelutapahtuman jälkeen ja linkki lastenalueen ennakkoilmoittautumiseen on jaossa KTP:n some-kanavissa siihen saakka kunnes maksimilapsimäärä (10) on saavutettu.

Green Zone aukeaa samaan aikaan areenan muiden palveluiden kanssa eli 1h ennen ottelutapahtuman alkua, ottelun jälkeen ei lastenalue ei ole enää ole avoinna. Alueen säännöt ovat nähtävissä sekä lastenalueella sekä luettavissa jokaisen ennakkoilmoittautumisen yhteydessä.

Lisää uutisia