AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 5.5.2023

Toivomäki odottaa juhlaottelua - "Se on poikkeuksellinen matsi"

Toivomäki odottaa juhlaottelua - "Se on poikkeuksellinen matsi"

Henri Toivomäki ennakoi hienoa ottelutapahtumaa.

Kuopiossa juhlitaan perjantaina KuPS:n satavuotista taivalta juhlaottelun merkeissä, kun HJK matkaa juhlaottelun vieraaksi. Henri Toivomäki toivoo kuopiolaisten pystyvän juhlimaan myös tuloksen muodossa.

KuPS ja HJK ovat käyneet viime vuosien aikana ikimuistoisia ja jännittäviä kohtaamisia. Toivomäki ei ennakoi poikkeusta perjantain ottelusta.

- Hyvä fiilis on lähteä ja hieno matsi varmasti on tulossa. Ne ovat olleet aina tiukkoja ja herättäneet paljon tunteita ja ihmisiä tulee stadionille katsomaan. Hyvä fiilis kaikin puolin, Toivomäki kertoo ennakkotunnelmistaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Ottelun juhlallisuutta lisää se, että ottelu on KuPS:n 100-vuotisjuhlapeli. Se tuo otteluun Toivomäen mukaan myös lisälatausta.

- Ehdottomasti. Siihen on järjestetty paljon ja toivottavasti tulee paljon ihmisiä paikalle ja saadaan juhlaottelulle oikeanlainen lopetus. Se on poikkeuksellinen matsi, niin harvoin pääsee kokemaan ja harvoin pääsee pelaamaan seuroissa, joissa on tällaiset juhlavuodet. Se on iso luku kuitenkin.

Ottelu on myös sarjatilanteen kannalta tärkeä, sillä HJK on karannut kuuden pisteen päähän.

- Varmaan panokset ovat kaikilla tiedossa, mutta tärkein on luottaa siihen omaan suunnitelmaan. Tehdä niitä asioita, sitten se tulos tulee, Toivomäki ennakoi.

Toivomäen haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia