AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2023

Henri Toivomäki ei ota paineita KuPS:n alkukaudesta

Henri Toivomäki ei ota paineita KuPS:n alkukaudesta

Henri Toivomäki ei ottanut ylimääräistä stressiä, vaikka tulosta ei alkukaudesta tullut.

KuPS nostettiin kauden alla taas HJK:n suurimmaksi uhkaajaksi mestaruustaistelussa, mutta kuopiolaisten alkukausi oli haastava. Nyt se kuitenkin pääsee haastamaan HJK:ta kahden ottelun voittoputkessa.

KuPS pelasi kolme ensimmäistä otteluaan ilman voittoa. KuPS-kapteeni Henri Toivomäen mukaan joukkue ei kuitenkaan hätkähtänyt alkukauden tuloksia.

- En koe, että siitä olisi tullut lisäpainetta. Kaikki kuitenkin havainnollistavat, että mitä se vaatii, että haastetaan kärki Veikkausliigassa. Totta kai se luo kysymyksiä ja pistää pelaajat pohtimaan ja olemaan itsekriittisiä asioista. Yleisesti se, mitä on puhuttu, niin en koe, että se vaikutti, Toivomäki käy läpi Suplan tuoreimmassa Veikkausliiga-podcastissa.

Toivomäki kuitenkin myöntää, että se kirpaisi, kun tuloksia ei tullut.

- Totta kai. Tämä on kuitenkin tulosurheilua ja pelaajat ottavat niistä vastuuta, mutta se koskee myös paljon muita ihmisiä, kannattajia, seuraa ja ihmisiä tällä alueella. Se on aina rankkaa, kukaan ei halua koskaan hävitä ja sen takia tätä pelataan, että kilpaillaan.

Toivomäen haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

KuPS-HJK perjantaina kello 18.15 Väre Areenalla. Ottelu on samalla KuPS:n 100-vuotisjuhlaottelu ja samalla Ruudun studio-ottelu. studio-osuus alkaa jo klo 17.30 Ruutu+:ssa. Asiantuntijoina toimivat Markku Kanerva ja Pekka Lagerblom. Tero Karhu isännöi.

Näet kauden kaikki Veikkausliigaottelut suorina lähetyksinä Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia