AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 5.5.2023

Lagerblom ennustaa herkullista kärkikamppailua – ”Paljon laatua, taitoa, vauhtia”

Lagerblom ennustaa herkullista kärkikamppailua – ”Paljon laatua, taitoa, vauhtia”

Pekka Lagerblom toimii perjantain KuPS-HJK-ottelun asiantuntijana. (Kuva: Juha Tamminen)

Perjantain Ruudun studio-ottelussa perehdytään HJK:n ja KuPS:n kohtaamiseen. Asiantuntija Pekka Lagerblom odottaa erittäin mielenkiintoista ottelua.

Lagerblom nähdään studiossa Markku Kanervan kanssa Tero Karhun toimiessa studioisäntänä. Lagerblom odottaa mielenkiintoisia keskusteluja Huuhkaja-luotsin kanssa.

- Odotan innolla, että päästään "Riven" kanssa paneutumaan joukkueisiin, joukkueiden pelaamiseen ja totta kai myös persooniin kentällä ja kentän ulkopuolella. Kaksi mielenkiintoista valmentajaa, erittäin osaavaa ja ammattitaitoista. Siellä on paljon laatua ja maajoukkuepelaajia tai ex-maajoukkuepelaajia. Kun alkukaudesta on jo päässyt seuraamaan Honka-HJK -peliä ja nyt tulee tällainen samanlainen kärkikolmikon, tai ennustetun kärkikolmikon mittelö, niin se on kiva nähdä missä joukkueet menevät, Lagerblom hehkuttaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

KuPS:n ja HJK:n väliset ovat olleet tasaisia ja Lagerblom uskoo pienten marginaalien ratkaisevan lopputuloksen myös perjantaina. Lagerblomin mukaan ottelussa on useita mielenkiintoisia nyansseja joita kannattaa pitää silmällä.

- Kun KuPS pääsee maalipaikkoihin, niin pystyvätkö he ne käyttämään? He eivät tule montaa varmasti saamaan. HJK:n prässipelaaminen on ollut tällä kaudella vakuuttavaa. Pääseekö KuPS prässeistä ulos, pelataanko suoraviivaisempaa vai antaako HJK tahallaan KuPS:n tulla ja nostaa heidän linjojaan ja he pääsevät käyttämään nopeuttaan vastahyökkäyksissä.

- Mielenkiintoinen myös taktillisella puolella nähdä, että miten valmentajat otteluun lähtevät. Paljon laatua, taitoa, vauhtia kentällä ja osaamista kentän ulkopuolella, erittäin mielenkiintoinen konstellaatio nähtävissä perjantaina, Lagerblom herkuttelee.

Tuorein Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

KuPS-HJK perjantaina kello 18.15 Väre Areenalla. Ottelu on samalla KuPS:n 100-vuotisjuhlaottelu ja samalla Ruudun studio-ottelu. Studio-osuus alkaa jo klo 17.30 Ruutu+:ssa. Asiantuntijoina toimivat Markku Kanerva ja Pekka Lagerblom. Tero Karhu isännöi.

Ottelu on myös katsottavissa suorana Ylen kanavilla.

Näet kauden kaikki Veikkausliigaottelut suorina lähetyksinä Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia