AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.12 // 26.3.2023

Interin ja Viking Linen pitkä yhteistyö saa jatkoa - uusia etuja ja ulottuvuuksia

Interin ja Viking Linen pitkä yhteistyö saa jatkoa - uusia etuja ja ulottuvuuksia

Kuva: Juha Tamminen

FC Inter ja Viking Line jatkavat 15 vuotta jatkunutta yhteistyötään myös kaudella 2023.

FC Interin edustusjoukkue sekä juniorijoukkueet jatkavat matkaamista Viking Linen aluksilla.

Kauden 2023 yhteistyö tarjoaa lisäksi erilaisia etuja kausikorttilaisille sekä ottelukävijöille valikoiduissa otteluissa. Tulevan kauden yhteistyö pitää sisällään uusia ulottuvuuksia, joista ensimmäisenä kausikorttilaiset saavat maistiaisen risteilyarvonnan merkeissä.

Pitkään jatkunut yhteistyö on tärkeä Interin koko seurayhteisölle ja tulevalla kaudella yhteistyön hedelmät näkyvät entistä enemmän ulospäin.

– Olemme iloisia, että pitkään hyvin toiminut yhteistyö jatkuu ja saadaan tänä vuonna vielä syvennettyä yhteistyötä. On hienoa, että olemme pystyneet kehittämään yhteistyöhön uusia ulottuvuuksia tälle kaudelle ja tarjoamaan etuja Interin yhteisölle. Tämä risteilylahjakorttien arvonta kausikorttilaisille on oiva aloitus kauteen, Interin myyntipäällikkö Jimi Lehto kertoo.

Junioripuolen toiminnanjohtaja Pasi Hyvätti kertoo yhteistyön tuoneen paljon hyvää Interin junioripuolelle vuosien varrella.

– Tämä vuosia kestänyt yhteistyö on lujittunut vuosi vuodelta. Yhteistyö Viking Linen kanssa tarjoaa juniorijoukkueillemme edullisia ja luotettavia matkoja. Se, että meillä on suora yhteyshenkilö, joka auttaa järjestämään meidän joukkueidemme asioita, on hieno juttu ja erittäin tärkeää meille. Yhteistyö mahdollistaa myös meidän säännöllisesti järjestettävän seuran sisäisen koulutustilaisuuden vapaaehtoistoimijoille, Hyvätti avaa.

Viking Linen myyntipäällikkö Tom Lehmus odottaa innolla alkavaa kautta ja syvempää yhteistyötä.

– Vaikka itse en ole ollut yhteistyön alusta asti mukana, tiedän että yhteistyö on toiminut koko ajan hyvin. Me olemme mielellämme mukana yhteistyössä, jossa liikunta on mukana ja missä liikutetaan lapsia ja nuoria. Se on tässä yhteistyössä meille erittäin tärkeää. Tavoitamme Interin kautta erilaisia kohderyhmiä: lapsiperheitä, urheiluryhmiä ja muita ryhmiä, joten koemme, että tämä on ollut meille tervetullut ja onnistunut kokonaisuus.

– Koronavuodet ovat nyt takana ja olemme ylläpitäneet yhteistyötä, mutta toivon, että nyt kun maailman tilanne on siltä osin toivottavasti normalisoitunut tällä kaudella, pystymme vielä enemmän integroitumaan ja olemaan osana tätä Inter-yhteisöä myös esimerkiksi kumppanitapaamisten kautta. Odotamme innolla tämän vuoden kutsuvierasotteluamme, koska viime vuosina vain yksi on järjestynyt asiakkaillemme kunnolla rajoitusten takia, Lehmus kertoo.

Lisää uutisia