vko.12 // 25.3.2023

​U17-pojille kylmää kyytiä Saksalta EM-jatkokarsinnassa

U17-poikien maajoukkue taipui lauantaina Turkissa pelatussa EM-jatkokarsintaottelussa Saksalle selkein 0-7-numeroin.

Selkeistä lukemista huolimatta Suomi ei ollut ottelussa vain ottavana osapuolena. Saksa oli kuitenkin paikoissaan tehokas, tilanne oli jo 18 minuutin jälkeen 3-0 saksalaisten eduksi ja puolen tunnin pelin jälkeen eroa oli jo neljä maalia.

Toisella jaksolla Saksa iski vielä kolmesti ja taululle jäivät tylyt loppunumerot.

Suomella on tappiosta huolimatta vielä ohut mahdollisuus lohkokakkoseksi. Tämä vaatii kuitenkin vähintään Turkin voittoa Espanjasta tänään ja Suomen voittoa Turkista karsintaturnauksen päätösottelussa.

Lähde: UEFA.com