AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 25.3.2023

"Harmittaa kovasti" - AC Oulu joutui nostamaan kädet pystyyn sunnuntain ottelun osalta

"Harmittaa kovasti" - AC Oulu joutui nostamaan kädet pystyyn sunnuntain ottelun osalta

AC Oululla on pelikuntoisia pelaajia nyt liian vähän. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu joutui perumaan sunnuntaisen harjoitusottelun KuPS:aa vastaan sairastumisten vuoksi.

Sunnuntaina oli tarkoitus pelata AC Oulun kauden ensimmäinen ottelu ulkoilmassa Väre Areenalla Kuopiossa, mutta valitettavasti AC Oulu ei saanut tarpeeksi pelaajia jalkeille lukuisten sairastumisten vuoksi. Joukkueessa on flunssa-aalto, joten vain kourallista pelimiehiä olisi ollut mahdollista peluuttaa.

- Meillä on flunssa-aalto tosissaan päällä, loukkaantumisten jälkeen useita toipilaana. Liimatta sekä Pallas maajoukkueiden mukana, niin emme olisi saaneet kuin kahdeksan täysin pelikuntoista otteluun. Tämän lisäksi terveenä on kaksi pelaajaa, jotka olisivat voineet pelata enintään puoli peliä.

- Urheilullisesti emme olisi saaneet järkevää vastusta KuPS:lle, AC Oulun valmennustiimin jäsen Rauno Ojanen kertoo.

Ottelun peruuntuminen harmitti KuPS:aa ja samanlaiset ovat tunteet myös Laivastonsinisten leirissä.

- Harmittaa kovasti, koska se olisi ollut joukkueen ensimmäinen ulkotapahtuma. Nyt se on Liigacupin finaalissa ensi lauantaina. Joudumme antamaan siinä suhteessa todella paljon tasoitusta, mutta Oulussa on talvi eikä kaupungin ainoa lämmitettävä tekonurmi ole ollut säästösyistä päällä koko talvena. Nyt sitä on alettu hoitamaan, mutta viime päivinä on tullut paljon lunta ja pakkasta on ollut koko ajan, öisin reilusti yli kymmenen astetta, Ojanen toteaa.

- Toivotaan kelien lämpenemistä ja ennen kaikkea pelaajien paranemista.


Lisää uutisia