AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 22.3.2023

FC Lahti voittoon maalijuhlissa

FC Lahti voittoon maalijuhlissa

Juho Pirttijoki onnistui maalinteossa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti nappasi komean 4-2 (2-1)-voiton Järvenpään Palloseurasta koleassa Lahden Kisapuistossa pelatussa harjoitusottelussa.

Lahden maaleista vastasivat Irfan Sadik, Juho Pirttijoki, Marius Könkkölä ja Loorents Hertsi. Vierailijoilta osuivat Enoch Banza ja Takanori Yokochi.

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila oli tyytyväinen toisen jakson hyvään puolituntiseen. Hän kehui vastustajaa hyväksi joukkueeksi, joka pelaa tyylikästä jalkapalloa. Mannilan mukaan Lahti tuhlaili paikkoja hieman liikaa.

– Toisen jakson ensimmäiset 30 minuuttia oli meiltä erinomaista peliä. Painostimme vastustajaa hyvin, eivätkä he päässeet juurikaan etenemään. Siihen olen tyytyväinen. Loimme maalipaikkoja noin kymmeneen maaliin ja teimme yhden. Ensimmäisellä jaksolla olimme puolestaan hieman passiivisia ja menetimme palloja liian helposti. JäPS pelaa hyvää futista ja tulee varmasti pärjäämään ensi kaudella. Tämä oli hyvä harjoitusottelu ja se tarjosi meille paljon yksityiskohtia, joita hioa, Mannila summaa FC Lahden verkkosivuilla.

FC Lahti kohtaa vielä ennen liiga-avausta vieraskentällä FC Hakan.

Lisää uutisia