AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.12 // 21.3.2023

Suomalaiskaksikko tuomaroi alle 17-vuotiaiden EM-jatkokarsinnoissa Albaniassa

Suomalaiskaksikko tuomaroi alle 17-vuotiaiden EM-jatkokarsinnoissa Albaniassa

Turnaus on Oliver Reitalan ensimmäinen tehtävä FIFA:n nimeämänä kansainvälisenä erotuomarina. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomalaistuomarit Oliver Reitala ja Olli Jantunen ovat mukana alle 17-vuotiaiden EM-jatkokarsinnoissa Albaniassa

Reitalan ja Jantusen tehtävät käynnistyvät keskiviikkona 22.3. Suomen aikaa kello 12.30, kun Reitala toimii neljäntenä erotuomarina ja Jantunen avustavana erotuomarina Ranskan ja Albanian kohdatessa Arena Kombëtarella Tiranassa. Ottelun muu erotuomaristo tulee Skotlannista.

Jatkokarsintojen 8-lohkon miniturnauksessa pelaavat Albania, Ranska, Sveitsi ja Latvia. Karsintojen kahdeksan lohkovoittajaa sekä seitsemän parasta lohkokakkosta etenevät EM-lopputurnaukseen, joka pelataan Unkarissa touko-kesäkuussa 2023.

Lisää uutisia