vko.11 // 14.3.2023

​Honka nousi komeaan voittoon norjalaisvastustajasta

Edmund Arko-Mensah avasi Hongan maalihanat. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka pelasi tiistaina Marbellan leirinsä kolmannen ja viimeisen ottelunsa norjalaista Grorud IL:aa vastaan ja vei voiton maalein 5-2 (3-2).

Grorud avasi ottelun vahvasti ja meni johtoon jo toisella peliminuutilla. Edmund Arko-Mensah tasoitti Lauri Laineen esityöstä vain neljä minuuttia myöhemmin ja 23. minuutilla Laine oli jälleen syöttäjänä Agon Sadikun siirrettyä Hongan johtoon.

Grorud tuli vielä tasoihin, mutta Honka iski jälleen aivan tauon alla. Laine oli nyt itse maalintekijänä ja esitystä vastasi Dario Naamo. Tauolle mentiin espoolaisten 3-2-johdossa.

Toinen jakso ehti vanhentua reilut 20 minuuttia Hongan lisätessä johtoaan. Jerry Voutilainen keskitti ja Florian Krebs puski lukemat 4-2:een. Vain minuutti edellisestä Otso Koskinen ohjasi puolestaan Jonathan Muzingan keskityksen verkon perukoille. Enempiä osumia ei nähty ja näin Honka kirjasi voiton maalein 3-2.

Saldoksi leirin kolmesta ottelusta – kaikki norjalaisia vastustajia vastaan – Honka kirjasi kaksi voittoa ja yhden tasapelin.