AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.06 // 7.2.2023

​Honka saa vieraita Virosta tiistaina iltapäivällä

​Honka saa vieraita Virosta tiistaina iltapäivällä

Kuva: Juha Tamminen

FC Honka kohtaa Liigacupin otteluiden välissä tiistaina kotonaan virolaisen Paide Linnameeskondin.

Viron hallitseva cup-mestari ja Premium Liigassa viime kaudella kolmanneksi sijoittunut Paide vierailee Suomessa jo toistamiseen alkuvuoden aikana. Reilu kaksi viikkoa sitten Paide kohtasi SJK:n ja nappasi tuolloin 2-1-voiton seinäjokelaisista.

Viikonloppuna harjoitusottelussa FCI Levadian kanssa 1-1-tasapelin pelannut Paide alkaa olla kauteen valmistautumisessa jo loppusuoralla. Viron Premium Liigan kauden 2023 avauskierros pelataan maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Hongan ja Paiden välinen ottelu pelataan Esport Arenalla ja se vihelletään käyntiin tiistaina kello 14.15.

Lisää uutisia