AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.06 // 7.2.2023

HJK isännöi FC Lahtea - "Edelleen jaamme minuutteja tasaisesti"

HJK isännöi FC Lahtea - "Edelleen jaamme minuutteja tasaisesti"

Anthony Olusanya pääsee peliin mukaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskiviikkona FC Lahden Liigacupissa kohtaavan HJK:n alkukausi on sujunut tuloksellisesti muikeasti. Treenipelissä taipui Haka 4–0, Liigacupissa IFK Mariehamn 3–0 ja lyhyemmässä treenihöntsässä Gnistan niin ikään 3–0.

Parannettavaakin tässä vaiheessa vuotta tietenkin vielä riittää.

– Tavoitteena Lahtea vastaan on, että pystymme taas ottamaan pelillisesti askeleen eteenpäin ja hyödyntämään edelleen tehokkaasti hetket, kun kentällä on isoja tiloja hyökätä, päävalmentaja Toni Koskela toteaa HJK:n verkkosivuilla.

Edessä on kauden ensimmäinen kahden pelin viikko. Lounasaikaan pelattavan Lahti-pelin jälkeen joukkue lähtee torstaina aamuvarhaisella kohti viikon leiriä Espanjan Alicantessa, jossa vastassa on lauantaina Norjan pääsarjan Tromsø IL.

Liigacupissa voi suorittaa seitsemän pelaajavaihtoa, joten Klubin laajasta ringistä kaikki pelikuntoisetkaan eivät ole huomenna kokoonpanossa.

– Edelleen jaamme minuutteja tasaisesti ja vaihdot ovat viikon molempiin peleihin pitkälle etukäteen mietityt. Katsojien kannalta Lahti-pelin siirtyminen keskiviikkopäivälle on tietysti harmillista, mutta joukkueen valmistamiselle kautta varten siirto oli optimaalinen ratkaisu.

Puolustusvoimia tammikuussa pitkällä metsäleirillä palvellut Anthony Olusanya on palannut treenivahvuuteen ja on keskiviikkona "lapulla". Palvelustoveri Aapo Halme on pelikunnossa hänkin, mutta repaleisen viime syksyn jäljiltä pohjia rakennetaan vielä rauhassa.

Kuntoutujista Miro Tenho ja Valtteri Moren lähestyvät paluuta joukkueharjoituksiin. Myös Roope Riskin osalta projekti etenee.

Liigacupin ottelu HJK - FC Lahti Bolt Arenalla keskiviikkona 8.2. kello 12.30. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lisää uutisia