AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2023

VPS testaa laitapelaajaa – Nuorela tyytyväinen uusiin hankintoihin

VPS testaa laitapelaajaa – Nuorela tyytyväinen uusiin hankintoihin

Jussi Nuorela on tyytyväinen uusiin hankintoihin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS avaa Liigacupin lauantaina kotonaan FC Hakaa vastaan ja riveissä nähdään myös yksi uusi testipelaaja.

Aiemmin KPV:ssa näytillä käynyt 22-vuotias senegalilainen Pape Ibrahima Ndiour oli VPS:n harjoituksissa mukana ensi kertaa torstaina ja wingbackin roolissa viihtyvän pelaajan odotetaan antavan näyttöjä myös lauantain ottelussa.

Vasabladetin tietojen mukaan jo aiemmin testiin tullut keskikenttämies Justus Lehto on hyvin lähellä sopimusta Vepsun kanssa. Varmoja uusia kasvoja ovat maalivahti Jonathan Viscosi ja keskikentän Sávio Roberto, joiden sopimukset allekirjoitettiin viime viikolla.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela on uusiin hankintoihin erittäin tyytyväinen.

- Viscosi on kokenut maalivahti, joka tuntee pohjoismaisen jalkapallon sekä täältä Suomesta että Ruotsista. Hän on hyvä maalivahti ja hyvä persoona. Hän on urheilullinen, hänellä on hyvä työmoraali harjoituksissa ja hän sopii erittäin hyvin maalivahtiryhmäämme, Nuorela kuvailee Vasabladetille.

- Sávio on vahva sekä fyysisesti että pallon kanssa. Hän pystyy pitämään palloa hyvin pienissäkin tiloissa ja on juuri sellainen pelaajatyyppi, jota tarvitsemme keskikentällä. Hänellä on myös hyvä syöttövalikoima ja hän on ovela pelaaja. HIFK:ssa viime vuonna hän pelasi paljon hyökkääjänä, mutta minä näen hänet enemmän kymppipaikan pelaajana tai keskikentän keskellä.

Liigacupin ottelu VPS - FC Haka Fennia Arenalla lauantaina 28.1. kello 17.45. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lähde: Vasabladet
Lisää uutisia