vko.02 // 12.1.2023

Huuhkajat taipui Virolle niukasti

Diogo Tomas kantoi Huuhkajien kapteeninnauhaa loppuminuutit. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajien Portugalin leirin toinenkin A-maaottelu päättyi niukkaan tappioon, kun Viro vei voiton torstain kohtaamisessa lukemin 0-1.

Huuhkajilla oli avauskokoonpanossa peräti kuusi debytanttia – toki Virollakin debytantteja oli. Avausjakso kulki lievästi Suomen hallinnassa, mutta todelliset maalipaikat jäivät vähiin kummassakin päässä ja näin tauolle mentiin maalittomissa tasalukemissa.

Toisella jaksolla Suomi loi paremmin paikkoja, mutta ratkaisut painuivat ohi Viron maalin. Vastustaja iski sitten 84. minuutilla, kun Martin Miller pääsi laukomaan kulmapotkun jälkitilanteesta ja pallo painui kimmokkeen kautta ohi Huuhkajamaalia vartioineen Viljami Sinisalon.

Huuhkajat pyrki vielä kirimään tasoihin ja vaihdosta kentälle tullut Agon Sadiku pääsi pariinkin paikkaan, mutta viimeistely ei ollut kohdillaan ja näin Viro nappasi ottelusta voiton.