AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 29.11.2022

Taas yksi nuori lupaus IFK Mariehamnin ryhmään - Michael Fonsell sopimukseen

Taas yksi nuori lupaus IFK Mariehamnin ryhmään - Michael Fonsell sopimukseen

Michael Fonsell nousee Grönvittin ykkösjoukkueeseen. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn ja lupaava Michael Fonsell ovat allekirjoittaneet yksivuotisen sopimuksen, jonka myötä Fonsell nousee tulevalle kaudelle Grönvittin Veikkausliigajoukkueeseen.

Fonsell on syntynyt vuonna 2003 ja täyttää ensi kauden aikana 20 vuotta. Hänellä oli päättyneellä kaudella nuorisosopimus IFK:n kanssa, mutta nyt kyseessä on täysi ykkösjoukkuesopimus.

Kaudella 2022 vasenjalkainen Fonsell oli yksi avainpelaajista Kolmosessa pelaavassa IFK Mariehamnin farmijoukkue FC Ålandissa. Hänen pelipaikkansa on vaihdellut keskikentän ja topparin tonttien välillä kauden aikana.

- On kiva päästä tekemään oikea sopimus IFK:n kanssa sen jälkeen kun viime kesänä olin kesäammattilaisena. Olen ollut IFK:ssa periaatteessa koko ikäni, joten sopimuksen tekeminen tuntui täysin oikealta. Odotan tulevaa kautta ja toivon, että siitä tulee erittäin hyvä kausi, "Micke" Fonsell sanoo.

Fonsellin nousu sopimuspelaajaksi noudattaa IFK Mariehamnin selkeää linjaa. Hän on jo kolmas nuori pelaaja keskikenttämies Leo Anderssonin ja hyökkääjä Arvid Lundbergin jälkeen, joka nousee ensi kauden Veikkausliigaryhmään.

- Micke on lupaava pelaaja, joka jo tänä vuonna on harjoitellut säännöllisesti ykkösjoukkueen kanssa ja joka on valmis ensi kaudella kilpailemaan entistä kovemmin peliajasta liigassa. Hän pelasi hyvän kauden farmijoukkue FC Ålandissa ja uskomme, että hän pystyy ottamaan ensi kaudella seuraavan askelen kehityksessään, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson toteaa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia