AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 17.11.2022

AC Oulun ​Niklas Jokelainen: "Seura menee hyvää vauhtia eteenpäin"

AC Oulun ​Niklas Jokelainen: "Seura menee hyvää vauhtia eteenpäin"

Niklas Jokelaiselle AC Oulu on lähellä sydäntä. (Kuva: Juha Tamminen)

Lokakuussa kahden vuoden jatkosopimuksen Oulun laivastonsinisten kanssa tehnyt 22-vuotias keskikenttämies Niklas Jokelainen on palannut lomalta takaisin joukkueen pariin.

Loman jälkeen paluu yhteen joukkueen kanssa maistui jälleen.

- Ihan mukavasti meni loma. Vaikka lomalla olinkin niin kyllä treenasin ja pidin itsestäni huolta. Maanantaina nähtiin ensimmäistä kertaa joukkueen kanssa ja tutustuttiin uusiin pelaajiin. Heille kerrottiin, että mitä halutaan nähdä tulevissa treeneissä ja ensi kaudella peleissä, kertoo Jokelainen.

AC Oulun oma kasvatti on tyytyväinen uudesta sopimuksestaan, joka kattaa seuraavat kaksi kautta.

- Minulla ja seuralla oli molemmilla halua jatkaa. Heti kun kuulin että tällaista sopimusta tarjotaan, niin tartuin siihen. Seura on menossa hyvää vauhtia eteenpäin ja meillä on hyvä projekti meneillään, Jokelainen luonnehtii.

Oululaiset eivät ole Jokelaisen mukaan vielä ole asettaneet joukkueellisia tavoitteita. Henkilökohtaisesti ensikaudella Jokelainen haluaisi tehdä enemmän tehoja, sekä pelata mahdollisimman paljon.

Syntyperäiselle oululaiselle oman kasvattajaseuran edustaminen merkitsee paljon.

- Kyllä se on iso asia. Nuorempana kävin katsomassa paljon pelejä. Etenkin sarjanousut ovat jääneet mieleen. Todella tärkeää että saan olla tässä hommassa mukana, Jokelainen kertoo.

Lisää uutisia