AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.36 // 11.9.2022

HJK-luotsi Koskela tyytyväisenä - "Tämä viikko oli kova suoritus koko joukkueelta"

HJK-luotsi Koskela tyytyväisenä - "Tämä viikko oli kova suoritus koko joukkueelta"

Anthony Olusanya on iskenyt voittomaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK päätti Veikkausliigan runkosarjan voitokkaasti, kun Honka kaatui vieraskentällä lukemin 2–1.

Hongan ja HJK:n välinen kärkikamppailu alkoi Klubin kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun Santeri Väänänen vei uransa ensimmäisellä liigamaalilla sinivalkoiset johtoon jo 3. peliminuutilla. Honka sai muutamia hyviä tilanteita ensimmäisellä puolikkaalla, mutta tauolle mentiin Klubin johtoasemassa.

Toisella jaksolla HJK paransi peliään, eikä Honka päässyt enää samalla tavalla paikoille. Kotijoukkue onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun loppuhetkillä, ja tasapeli alkoi näyttämään vääjäämättömältä. HJK ei tästä lannistunut, vaan viime aikoina tehokkaasti pelannut Anthony Olusanya ratkaisi pelin Klubin eduksi lisäajan osumallaan.

– Aikainen maalimme vaikutti varmasti ottelun kuvaan, mutta kokonaisuudessaan erinomainen voitto erittäin raskaan viikon päätteeksi. Kolme peliä – joista kaksi Derbyjä – kuuden päivän sisään, ja Veikkausliigassa täydet kuusi pistettä. Sen lisäksi hyvä esitys torstaina tappiosta huolimatta (0–2 Real Betisiä vastaan), joten tämä viikko oli kova suoritus koko joukkueelta, kommentoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

HJK jatkaa Mestaruussarjaan sarjakärjessä, mikä tietää loppusarjaan kolmea kotiottelua. Runkosarjan voitto varmisti samalla sen, että kauden viimeinen ottelu pelataan KuPS:aa vastaan Bolt Arenalla.

Lisää uutisia