AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.36 // 7.9.2022

​HJK-kapteeni Miro Tenho Eurooppa-liigan avauksen alla: "Emme ole vain osallistumassa"

​HJK-kapteeni Miro Tenho Eurooppa-liigan avauksen alla: "Emme ole vain osallistumassa"

Miro Tenho on valmiina haastamaan Betisin. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK:n urakka Eurooppa-liigan lohkovaiheessa alkaa torstaina heti kovalla haasteella, kun Bolt Arenalla vastapuolelle asettuu espanjalainen Real Betis.

La Ligan kärkipään joukkueen taso on luonnollisesti hyvin HJK:n tiedossa ja joukkueessa osataan odottaa erittäin tiukkaa haastetta torstai-illalle.

- Siitä tulee tietysti kova peli. Meidän pitää hetkittäin varmasti puolustaa kuten olemme Euroopassa tehneetkin. Meidän pitää kuitenkin saada myös omat hetkemme, joina pystymme horjuttamaan vastustajaa – emme voi vain puolustaa 90 minuuttia, HJK-kapteeni Miro Tenho linjasi keskiviikon tiedotustilaisuudessa.

Tenhon mukaan tunnelma joukkueen sisällä on innostunut ja positiivisen odottava.

- Aika iloisia jätkiä, tämä on monille yksi uran isoimpia pelejä. Se näkyy positiivisena. Meillä alkavat myös olla melkein kaikki pelaajat kunnossa ja innolla odotetaan torstaita, Tenho sanoi.

Kapteenin mukaan myös nälkää riittää. Vuosi sitten europelit päättyivät Konferenssiliigan lohkovaiheeseen, eikä HJK silloin aivan parhaimpaansa pystynyt.

- Varmasti jokaiselle jäi viime vuonna vähän hampaankoloon lohkovaiheesta. Nyt on uusi kausi, olemme vuotta kokeneempia ja samalla tietysti myös vastustajien taso on vielä kovempi. Nämä ovat kuitenkin pelejä, joita odotetaan innolla, mutta emme olleet tulleet vain osallistumaan, vaan haluamme myös haastaa tällaisetkin vastustajat, Tenho viittasi Betisiin.

Eurooppa-liigan lohko C, HJK – Real Betis Bolt Arenalla torstaina 8.9. kello 19.45.

Lisää uutisia