AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2022

Zarokostas uskoo Hakan vireen jatkuvan – ”Meillä on nyt joukkueena hauskaa”

Zarokostas uskoo Hakan vireen jatkuvan – ”Meillä on nyt joukkueena hauskaa”

Stavros Zarokostas on ollut hyvässä iskussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka porskuttaa vahvassa myötätuulessa ja taistelee tiukasti Veikkausliigan kärkipään sijoituksista. Hakan hyökkääjä Stavros Zarokostasin mukaan joukkue uhkuu tällä hetkellä hyvää henkeä ja itseluottamusta.

- Kasvavan itseluottamuksen myötä tulee onnistumisia enkä näe, että jalkapallossa kuuluisi ottaa paineita. Joskus jalkapallossa menee vähän huonommin ja joskus vähän paremmin, mutta loppujen lopuksi jalkapallon pitää olla hauskaa ja siitä pitää nauttia eikä ottaa paineita. Meillä on nyt joukkueena hauskaa ja se tuo mukanaan vapautuneisuutta ja sitä kautta hyviä tuloksia, Zarokostas toteaa Hakan sivuilla.

Seuraavaksi Haka on tositoimissa maanantaina, kun FC Inter saapuu vierailulle Tehtaan kentälle. Joukkueet kohtasivat keväällä Helsingissä Interin kotiottelussa ja Haka nappasi ottelusta 2-0-voiton. Zarokostas lähtee otteluun jälleen täysi pistepotti mielessään.

- Voitimme heidät edelliskohtaamisessamme ja olemme koko kauden pelanneet hyvin kotikentällämme, joten taas lähdetään hakemaan kolmea pistettä ja jatkamaan hyvää vaihettamme. Jos pystymme pelaamaan jatkossakin samalla tavalla kuin viime peleissä, niin meillä on hyvät mahdollisuudet.

Ottelussa vietetään myös Haka-perheen juhlaa sekä FC Hakan Juniorit esittäytyvät pelissä. Ottelun jälkeen pelaajat jakavat nimikirjoituksia ja ottavat yhteiskuvia lasten kanssa.

- Muistan, kun minä olin heidän asemassaan pyytämässä nimmareita. Samalla se muistuttaa meitä millaisia roolimalleja me olemme ja mikä on meidän vastuumme. Nyt me olemme niitä pelaajia ja tulevaisuudessa on heidän vuoronsa. Fanit ovat iso osa jalkapalloa ja heitä on aina mukava tavata - niin nuorempia kuin vanhempiakin, Zarokostas muistuttaa.

FC Haka-FC Inter maanantaina 18.7. Tehtaan kentällä kello 18.00

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia