AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 15.7.2022

FC Hakan hyökkäyskolmikko löytänyt yhteisen sävelen – ”Yhteispelimme on parantunut”

FC Hakan hyökkäyskolmikko löytänyt yhteisen sävelen – ”Yhteispelimme on parantunut”

Hakan hyökkäyspeli on toiminut hyvin viime aikoina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan kärkikolmikko Logan Rogerson, Lee Erwin ja Stavros Zarokostas ovat tehneet kovaa jälkeä tämän kauden Veikkausliigassa. Zarokostasin mukaan kolmikon yhteispeli on löytynyt kauden aikana.

Hakalla on allaan neljä tappiotonta ottelua Veikkausliigassa ja seuraavaksi pistejahti jatkuu maanantaina Tehtaan kentällä FC Interiä vastaan. Hakan hyvä vire on huomioitu myös muualla, kun Erwin, Zarokostas sekä Janne-Pekka Laine valittiin mukaan Veikkausliigan kesäkuun joukkueeseen.

- En osannut odottaa sitä, mutta on hienoa, että mukana oli yhteensä kolme pelaajaamme. Se osoittaa, että meillä on hyvä joukkue ja olemme pelanneet hienosti viime aikoina, Zarokostas kertoo valinnasta Hakan sivuilla.

Hakan hyökkäyskolmikko on ollut viime aikoina hirmuvireessä. Alkukaudesta pelaajat etsivät vielä yhteistä juonta, mutta nyt jälki on ollut tuhoisaa. Erwin johtaa Veikkausliigan maalitilastoa yhdeksällä osumalla ja Zarokostas on kompannut neljällä ja Rogerson kolmella maalilla.

- Olemme oppineet tuntemaan toisemme paremmin ajan myötä ja sitä kautta yhteispelimme on parantunut. Logan on ollut oikealla laidalla todella hyvä viime aikoina ja pedannut paikkoja minulle ja Leelle.

- Olen sopeutunut hyvin ja oppinut tuntemaan roolini joukkueessa paremmin. Tiedän nyt tarkemmin mitä minun pitää tehdä ja mitä minulta odotetaan, Zarokostas miettii hirmuvireen salaisuutta.

FC Haka-FC Inter maanantaina 18.7. kello 18.00 Tehtaan kentällä.

Lisää uutisia