AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2022

FC Hakan Laaksonen tietää KuPS:n olevan kaadettavissa

FC Hakan Laaksonen tietää KuPS:n olevan kaadettavissa

Oiva Laaksonen tietää KuPS:n olevan kaadettavissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan seuraava pysäkki Suomen Cupissa on puolivälieräottelu KuPS:aa vastaan keskiviikkona Tehtaan kentällä. Hakan laituri Oiva Laaksonen lähtee luottavaisena hallisevan cup-mestarin kaatoon.

KuPS on pelannut vahvan kauden ja se pelasi peräti 31 ottelua peräkkäin Veikkausliigaa ilman tappiota, mutta sen uskomaton putki katkesi pari viikkoa sitten FC Hongan vieraana. Laaksonen tietää, ettei KuPS ole voittamaton.

- Viimeksi, kun kohtasimme heidät, niin olimme vähintään yhtä hyviä kuin he, vaikka hävisimme. Minulla on sellainen fiilis, että kun teemme omat asiamme mahdollisimman hyvin, kun KuPS on kaadettavissa, Laaksonen miettii Hakan sivuilla.

Haka on cup-pelit mukaan lukien pelannut viisi viimeistä otteluaan ilman tappiota. Putkea on tarkoitus jatkaa keskiviikkona.

- Joukkueessa on hyvä meininki päällä. Pisteitä on tullut ja cupissa voittoja. Niitä haluamme nyt lisää. Toivottavasti saamme Tehtikselle hyvän kannustuksen, Laaksonen heittää.

FC Hakan ja KuPS:n välinen Suomen Cupin puolivälieräottelu pelataan Tehtaan kentällä keskiviikkona 29.6. kello 18.30 alkaen.

Kaikki Suomen Cupin puolivälieräottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia