AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 25.5.2022

​IFK Mariehamn ja Michael Fonsell kesäammattilaissopimukseen - kannattajat mukana tukemassa

​IFK Mariehamn ja Michael Fonsell kesäammattilaissopimukseen - kannattajat mukana tukemassa

Michael Fonsell voi keskittyä kesän vain jalkapalloon. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn jatkaa perinnettään tarjota omille nuorille kasvateilleen mahdollisuuden kokeilla siipiään kesäammattilaisena ykkösjoukkueessa.

Tällä kertaa kyseessä on 18-vuotias Michael Fonsell, jolle sopimus antaa mahdollisuuden panostaa täysipainoisesti jalkapalloon kesä-elokuun ajan. Fonsellilla on jo nuorisosopimus Grönvittin ykkösjoukkueen kanssa ja nyt hän saa tilaisuuden pelata ja harjoitella täysipainoisesti kesän ajan.

- Olen kiitollinen mahdollisuudesta harjoitella IFK:n kanssa kesän ajan. Tästä tulee hauskaa ja tämä ehdottomasti kehittää minua jalkapalloilijana, joten odotan innolla sitä, Fonsell sanoo.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kertoo taustoja sopimukselle.

- Fonsell on IFK Mariehamnin kasvatti ja kuului tähän kauteen saakka menestyksekkääseen seuran U20-joukkueeseen. Nyt hän pelaa normaalisti miesten pelejä yhteistyöseura FC Ålandissa.

- Tämän vuoden panostus kesäammattilaiseen tuli mahdolliseksi yhteistyössä IFK Mariehamnin ykkösjoukkueen ja kannattajayhdistys Grönvittin kanssa. Grönvitt hankki ratkaisevan osuuden rahoituksesta ja olemme siitä erittäin kiitollisia, Mattsson taustoittaa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia