AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 27.7.2020

Ilmari Niskanen SJK:n säikäytyksestä SS:lle: "Ei saisi tapahtua tuollaista"

Ilmari Niskanen SJK:n säikäytyksestä SS:lle: "Ei saisi tapahtua tuollaista"

Ilmari Niskanen on vahvassa vedossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Vahvasti kauden avanneen KuPS:n avainpelaajiin on odotetusti kuulunut Ilmari Niskanen. Niskanen ei ollut täysin tyytyväinen sunnuntain 2-1-voittoon SJK:sta.

KuPS siirtyi hiukan onneekkaasti johtoon jo viidennellä minuutilla, kun SJK:n Billy Ions puski Niskasen oikealta antaman kulman omaan maaliin. Kotijoukkueen toinen maali syntyi jo 18. minuutilla. Ville Saxman pelasi pallon oikealle, josta Usman Sale tarjoili herkkupaikan Niskaselle ja tämä sai laittaa pallon takatolpalta nautiskellen SJK:n tyhjään maaliin.

– Alku ei mielestäni ollut meiltä hirveän vahva, mutta pääsimme silti kahden maalin karkumatkalle. Peli alkoi kulkea oikeastaan vasta noiden maalien jälkeen.

– Sale oli älyttömän hyvä tänään, ja sain suorastaan nautiskella pallon maaliin. Kulmasta tullut osuma oli tuurimaali, mutta kaikki lasketaan, Niskanen sanoi Savon Sanomille.

KuPS:lla oli tilanteita lisätä maalitiliään ja sinetöideä ottelu, mutta se ei pystynyt iskemään lopullista ratkaisua.

– Emme saaneet paikoista maalia ja päästimme vielä SJK:n lopussa melkein tasoittamaan. Tuollaista ei saisi tapahtua, Niskanen myönsi.

KuPS kohtaa ensi lauantaina vieraissa suurimman mestarisuosikin Helsingin Jalkapalloklubin.

– Meidän pitää onnistua HJK:ta vastaan pelillisesti paremmin kuin tänään. Edessä on varmasti kauden kovin, Niskanen myönsi.

Lähde: Savon Sanomat
Lisää uutisia