AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 26.7.2020

KuPS:n Erlandsen: "Aika mukavanlainen voitto"

KuPS:n Erlandsen: "Aika mukavanlainen voitto"

Arne Erlandsen iloitsi voitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS kaatoi sunnuntaina SJK:n kotikentällään 2-1.

Kuopiolaisten päävalmentaja Arne Erlandsen oli tyytyväinen kotijoukkueen vahvaan ilmeeseen, erityisesti ensimmäisen puoliajan osalta.

- Hyvä peli. 2-0-tilanteessa me olisimme halunneet 'tappaa ottelun' kolmannella maalilla, sillä meillä oli hyvät paikat siihen. Tilanteen ollessa 2-1 voi aina käydä niin, että vastustaja pääsee tasoittamaan. Me loimme tänään paljon tilanteita tehdä enemmänkin maaleja. Olen tyytyväinen joukkueen pelaamiseen, valmentaja sanoi KuPS:n verkkosivujen mukaan.

Kuopiolaiset pitivät jälleen yllä hyvää tempoa ja peli pysyi siten kotijoukkueen kontrollissa.

- Joukkue-esitys oli hyvä. Tempo oli korkea koko ajan ja me voitimme paljon palloja ja välillä me pidimme palloa vähän pitempään hallussa, se on myös tärkeää. Tilanteita olisimme voineet luoda enemmänkin, kaiken kaikkiaan tämä oli hyvä esitys, Erlandsen iloitsi.

- Me kontrolloimme peliä selvästi 2-0-tilanteessa ja me olisimme halunneet vielä kolmannenkin maalin. Lopussa SJK:lla oli toinenkin tilaisuus tehdä maali kulmapotkusta, joka oli vaarallinen. Aika mukavanlainen voitto, KuPS-valmentaja totesi.

Lisää uutisia