AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 9.2.2020

​FC Inter hankki japanilaisen maalipyssyn

​FC Inter hankki japanilaisen maalipyssyn

Taiki Kagayama edusti viime kaudella KPV:tä. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kaudella Ykkösen MuSaa ja Veikkausliigan KPV:tä edustanut Taiki Kagayama siirtyy FC Interiin.

Japanilaishyökkääjän sopimus kattaa kauden 2020 ja tämän lisäksi siinä on optio kaudesta 2021.

Kotimaassaan Japanissa 23-vuotias Kagayama on pelannut yliopistoliigaa JFA Academy Fukushimassa ja Kansai Cityssä. Suomeen Kagayama päätyi pelaamaan viime vuonna nimenomaan FC Interin kautta, vaikka sopimusta Turkuun ei vielä silloin syntynytkään.

Interin sijaan Kagayama siirtyi viime keväänä Ykkösessä pelanneen Musan Salaman riveihin. Kagayaman alkukausi porilaisseurassa toi 7 maalia 15 ottelussa, valinnan Ykkösen kesäkuun pelaajaksi ja siirron Veikkausliigaa pelanneeseen Kokkolan Pallo-Veikkoihin.

Lisää uutisia