AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 5.2.2020

FC Inter vahvisti talenttivalmennustaan

FC Inter vahvisti talenttivalmennustaan

Timo Paasolainen luotsaa jatkossa Interin nuoria lahjakkuuksia. (Kuva: FC Inter)

FC Inter vahvistaa junioripuolen talenttivalmennustaan. Helmikuun alussa seuran toisena talenttivalmentajana aloittanut Timo Paasolainen ottaa vastuulleen erityisesti 2005 syntyneiden ikäluokan talenttivalmennuksen.

Paasolainen on pitkän linjan valmentaja, jolta löytyy meriittejä alimmilta sarjatasoilta aina Veikkausliigaan ja ulkomaisiin akatemioihin saakka. Suomessa Paasolainen tunnetaan mm. PEPO:n pitkäaikaisena talenttivalmentajana. Kauden 2018-2019 lappeenrantalainen vietti Hollannissa Fortuna Sittardin akatemiavalmentajana.

Interin tekninen johtaja Vesa Mäki näkee Paasolaisen täydentävän Interin valmennustiimiä erinomaisesti.

– Saimme mahdollisuuden neuvotella Timon tulemisesta Interin talenttivalmentajaksi ja toki käytimme tilanteen hyväksi. Timolla on erittäin pitkä ja vankka kokemus nuorten pelaajien auttamisesta niin yksilöllisissä harjoituksissa kuin myös joukkueharjoituksissa. Timo tuo hyvän lisän jo ennestään vahvaan valmennustiimiimme, Mäki riemuitsee turkulaisseuran verkkosivuilla.

Paasolainen keskittyy Interissä 2005 ikäluokan akatemiapelaajien yksilölliseen kehittymisen suunnitteluun ja seurantaan tukien myös ikäluokan joukkuevalmentajia. Akatemian lisäksi Paasolainen tuo lisäpanosta seuran junioripelaajien scouttaukseen, niin seuran sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Paasolainen myös avustaa Erol Atesia seuran vanhempien ikäluokkien talenttivalmennuksessa.

– Nuorten pelaajien kehittäminen ja pelaajakehitys ovat lähellä sydäntäni. Interissä on paljon hyviä valmentajia ja olen iloinen voidessani auttaa nyt myös omalla panoksellani Interin pelaajia eteenpäin urallaan, Paasolainen puolestaan kertoo.

Lisää uutisia