AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.33 // 19.8.2019

Hetemaj ylistää SJK-faneja: "Toivon että paikalle tullaan isolla joukolla"

Hetemaj ylistää SJK-faneja: "Toivon että paikalle tullaan isolla joukolla"

"Mehu" vakuuttaa joukkueen panevan kaiken peliin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n taustassa tapahtui viikonlopun alla melkoista myllerrystä ja maanantain RoPS-otteluun lähdetään Brian Pagen toimiessa päävalmentajana.

SJK-kapteeni Mehmet Hetemaj haluaa pitää kannattajat joukkueen takana muutoksista huolimatta, kun edessä on erittäin tärkeä ottelu.

- Toivon myös, että maanantain peliin ihmiset tulevat isolla joukolla paikalle ja kannustavat kuten aina ennenkin, vaikka välillä meidän esitykset eivät ole sitä ansainneetkaan. Mutta nyt me tarvitsemme jokaisen tukea ja yhdessä me pääsemme tästä eteenpäin.

- Tämä maanantain peli on mielestäni kauden tärkein peli nyt, että siitä saadaan hyvä energia ja ilmapiiri. Me tarvitaan sitä ja tarvitaan tukea, esittää SJK-kapteeni toiveen yleisölle.

"Mehu" muistuttaa samalla, että kannattajien tuki on joukkueelle ja sen jokaiselle jäsenelle ensiarvoisen tärkeä asia.

- Ylipäätään Klopeille ja kaikille muillekin faneille ei voi antaa kuin kiitettävän arvosanan kaikesta. He ovat aina kannustaneet meitä, vaikka odotuksiin nähden ei ole mennyt niin hyvin nämä viime vuodet. Mutta nyt tarvitaan vielä pieni loppupuristus tähän.

- Me pidämme huolta siitä, että kaikki pelaajat esiintyvät ammattimaisesti ja antavat kentällä kaikkensa, vakuuttaa Hetemaj.


SJK-RoPS OmaSp Stadionilla maanantaina 19.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia