AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.32 // 17.8.2019

Brian Page valmis SJK-ruoriin: "Autan seuraa voittamaan ja kasvamaan entisestään"

Brian Page valmis SJK-ruoriin: "Autan seuraa voittamaan ja kasvamaan entisestään"

Brian Page korostaa koko seuran menestyksen merkitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK joutui tekemään vaikean ratkaisun viime perjantaina, kun seuran urheilupuolen johtaja Richard Dorman ja liiketoimintajohtaja Sami-Petteri Kivimäki kertoivat yhteisessä lausunnossaan päävalmentajan vaihdoksesta.

Päävalmentajan tehtävät otti vastaan SJK Akatemian johtajana juuri aloittanut Brian Page. Hänelle pesti ei ole uusi, sillä Page on toiminut SJK:ssa valmennustehtävissä jo kaudesta 2016 alkaen ja kaudella 2017 hän toimi edustusjoukkueen vastuuvalmentajana kauden lopussa.

Hän tuntee koko seuran läpikotaisin ja pelaajat sekä muut valmennusryhmän jäsenet ovat hänelle ennestään tuttuja.

- Kerroin pelaajille juuri, että sain ensin mahtavan tilaisuuden toimia SJK Akatemian johtajana. Minä todella tykkään auttaa nuoria pelaajia kehittymään sekä auttaa tätä seuraa kehittymään sitä kautta pitkällä tähtäimellä. Mutta kun tulee mahdollisuus ottaa vastaan tämän seuran päävalmentajan tehtävät, en todellakaan sano sille mahdollisuudelle ei. On minulle suuri kunnia ottaa tämä rooli vastaan, kertoo SJK:n päävalmentajana nyt aloittanut Brian Page.

Page painottaa, että koko seuraorganisaation kovasta työstä näkyy lopulta ulospäin vain jäävuoren huippu.

- Se mitä työtä täällä on tehty taustalla, miten tätä seuraa on rakennettu aivan sen perustuksista alkaen, on aivan uskomatonta. Ja olen varma, että ihmiset ulkopuolella eivät edes tajua sitä kaikkea mitä täällä taustalla tälläkin hetkellä tehdään. Se, että minä saan olla mukana tässä, olla mukana rakentamassa seuraa ja joukkuetta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, on minulle etuoikeus.

- Vakuutan, että tulen tekemään kaikkeni ja työskentelemään väsymättömästi tässä tehtävässä sekä autan seuraa voittamaan ja kasvamaan entisestään, Page jatkaa.

Nimenomaan seuran ja sen menestyksen merkitystä Page korostaa yli kaiken muun.

- Minulle on myös tärkeää, että kaikki ymmärtävät, niin pelaajat, staffi, taustajoukot ja kannattajat, että olemme kaikki tässä yhdessä. Tämä on yhteistyötä ja yhdessä me menemme oikeaan suuntaan, sanoo Page.


SJK-RoPS OmaSp Stadionilla maanantaina 19.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia