AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.32 // 18.8.2019

"Merkki siitä että olemme kokonaisuutena epäonnistuneet" – SJK-kippari Hetemaj ei kiertele

"Merkki siitä että olemme kokonaisuutena epäonnistuneet" – SJK-kippari Hetemaj ei kiertele

"Mehu" kantaa oman vastuunsa SJK:n kapteenina esimerkillisesti. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n perjantainen ilmoitus Alexei Eremenkon ja Umar Marhievin vapauttamisesta valmennustehtävistään oli tiukka paikka joukkueen pelaajistolle.

Pelaajille valmentajan erottaminen on tietenkin aina pettymys. SJK:n kapteeni ja keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj otti myös ratkaisun vastaan raskain mielin ja samalla syytä tapahtuneesta osaltaan omille niskoilleen.

- Haluan kiittää kaikkien pelaajien puolesta Alexei Eremenkoa ja Umar Marhievia heidän työpanoksestaan. Ja ainakin itse opin henkilökohtaisesti paljon Jereltä. Uskon, että kaikki muutkin pelaajat yhtyvät tähän näkemykseen. Valmentajan potkut tuntuvat aina todella pahalta. Se on aina merkki siitä, että olemme kokonaisuutena epäonnistuneet. Se on helppo aina yhtä henkilöä syyttää, mutta kyllä meillä on kaikilla peiliin katsomisen paikka, että olemmeko tehneet kaikkemme, sanoo Hetemaj.

- Mutta se on nyt mennyttä ja siihen emme voi enää vaikuttaa, Hetemaj toteaa perään.

Valmennusvastuuseen tarttunut Brian Page on kuitenkin monelle joukkueen jäsenelle ennestään tuttu ja pelaajisto toivookin nyt koko kannattajiston tukea niin Pagelle kuin joukkueelle, että yhdessä tehdään loppukauden aikana vielä hienoja asioita.

- Nyt kun Brian Page aloittaa, niin ainakin viimeksi, kun hän oli tehtävässä, meillä oli joukkueessa todella hyvä henki. Brian sekä Toni Lehtinen saivat meille sen aikaan. Kaikki rakastivat heitä. Brian on todella energinen sekä hyvä ja ammattimainen valmentaja. Hänen energisyys tarttuu kaikkiin, Hetemaj kertoo.

Kapteeni perääkin nyt vastuuta koko joukkueelta sen suhteen, että uudelle päävalmentajalle annetaan ainakin pelaajien puolelta mahdollisuus onnistua.

- Silloin tuntui todella pahalta, että he eivät voineet jatkaa täällä tehtävässään. Tämä ei ole vain minun mielipiteeni, vaan me kaikki silloin pidimme Pagesta niin valmentajana kuin ihmisenä.

- Toivottavasti kaikki antavat nyt kaikkensa, niin itselleen, seuralla ja samalla Brianille, että hänellä olisi myös mahdollisuus jatkaa täällä pidempäänkin, Hetemaj jatkaa.


SJK-RoPS OmaSp Stadionilla maanantaina 19.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia