AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.26 // 7.7.2019

​SJK:n leirissä odotetaan vaikeaa ottelua: "Ilves on suoraan sanottuna aika veemäinen vastustaja"

​SJK:n leirissä odotetaan vaikeaa ottelua: "Ilves on suoraan sanottuna aika veemäinen vastustaja"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan piikkipaikalle hamuava Ilves isännöi sunnuntaina SJK:ta Tammelan stadionilla.

SJK:n nuori laitapuolustaja Joonas Sundman odottaa vaikeaa iltapuhdetta sunnuntaina Tampereella.

- Kaikki pelit Ilvestä vastaan ovat olleet todella tasaisia otteluita. Ilves on suoraan sanottuna aika veemäinen vastustaja. Heitä vastaan on todella vaikea pelata, sillä he ovat todella organisoitu joukkue, joka tietää mitä tekee. Mutta emme me heitä vastaan koskaan ole huonosti pelanneet, mutta jostain syystä emme ole saaneet niistä vain tulosta. Meidän pitää vaan olla veemäisiä takaisin. Ei sitä muuten pärjää heitä vastaan, arvioi Sundman.

Sundman itse oli loukkaantuneena alkukaudesta, eikä pelannut kun joukkueet kohtasivat alkukaudesta.

- Olin kuusi viikkoa sivussa. Harmillisesti juuri sillä viikolla, kun Veikkausliiga alkoi, loukkaannuin. Nyt on taas hyvin päässyt kuntoon. Toukokuun lopussa tulin takaisin. Hyvin olen päässyt myös joukkueeseen mukaan, pelit ovat menneet ihan hyvin ja on tullut peliaikaakin. Mutta kyllä sitä pelituntumaa vielä vähän kaipaa. Eiköhän se kuitenkin tässä taas pelien jatkuessa tule, sanoo Sundman.


Ilves-SJK sunnuntaina 7.7. klo 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia