AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2019

Eremenko katsoi jo eteenpäin: "Nyt ei ole aikaa olla pettynyt"

Eremenko katsoi jo eteenpäin: "Nyt ei ole aikaa olla pettynyt"

Jere katsoo jo kohti VPS-ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n tappioton tili tahrautui maanantaina, kun Ilves haki OmaSp Stadionilta pisteet niukalla yhden maalin voitolla.

Ottelussa jaettiin melkoisesti kortteja ja ottelun lopulla kahden keltaisen seurauksena nousi kaksi punaistakin SJK-puolustajille. SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko ei kuitenkaan halunnut isommin puida tätä, vaikka hiukan joitain ratkaisuja ihmettelikin.

- Tietenkin keltaiset ja punaiset kortit sekoittivat pelin tänään, mutta en halua siihen keskittyä sen enempää.

- Itse peli oli juuri sellainen mihin valmistauduimme. Tiesimme että he luottavat vastaiskuihin. Ehkä me olimme hieman väsyneempiä pelissä, mutta en silti usko, että me häviämme tätä ottelua. Ei ainakaan tällä tavalla, Eremenko sanoi pelin jälkeen.

Ottelutahti on joka tapauksessa tiivis ja "Jere" painotti sitä, että mennyttä on turha jäädä murehtimaan.

- En halua miettiä tätä peliä enää sen enempää. Se on takanamme ja me keskitymme tulevaan ja pelaajien palautumiseen seuraavaa ottelua varten. Seuraava peli tulee niin nopeasti, että me haluamme olla vain valmiit siihen. Nyt ei ole aikaa olla pettynyt tai mitään sellaista, Eremenko jatkoi.


VPS - SJK Elisa Stadionilla perjantaina 26.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia