AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 17.4.2018

​Mestarisuosikki kärsii kotikenttäkammosta: "Joku saakeli noitunut meidän kotikentän?"

​Mestarisuosikki kärsii kotikenttäkammosta: "Joku saakeli noitunut meidän kotikentän?"

Mehmet Hetemaj kuuluu SJK:n kipparistoon.

Veikkausliigan mestaruuteen kaudella 2015 porskuttanut SJK poti viime kaudella kotikenttäkammoa.

Myös kausi 2018 alkoi kotitappiolla PS Kemille. Sitä ottelua edelsi kotitappio FC Hongalle cupissa.

- No kyllä sitä tuli kieltämättä ensimmäisen liigapelin jälkeen ajateltua, että miten päästään tästä kierteestä pois. Kotiottelut ovat olleet meille vaikeita. Vaikeampia tulosten valossa kuin vierasottelut. Kyllähän siinä ajattelee, että onko joku saakelin noita käynyt noitumassa meidän kotikentän, vitsailee Mehmet Hetemaj.

Noitia ei ole kuitenkaan Seinäjoella näkynyt, joten SJK:ssa tiedetään, että kotivoittoja voidaan saada aikaan ilman taistelua yliluonnollisia voimia vastaan.

- Meidän pitää parantaa omaa peliä. Kemiä vastaan luotiin kyllä paikkoja ja paljon. Kemi teki sitten maalinsa ainoasta paikastaan. Meidän peli ei ole vielä valmista ja silläkin pelillä luotiin paljon hyviä paikkoja. Se kertoo, että potentiaali on korkealla ja kun peli lähtee rullaamaan, niin se on hyvän näköistä ja tulee myös tulosta, konkaripeluri Hetemaj tietää.

Syyt Suomen Cupista tippumiseen ja tappioon kauden avauksessa ovat tiedossa.

- Meillä tuli ennen kauden alkua paljon takapakkeja jätkillä. Se vaan syö joukkueen suorittamisesta, kun avainpelaajia on poissa. En näe meillä mitään muuta ongelmaa. Jos meillä olisi ollut ykkösnyrkki kasassa noissa kahdessa ottelussa, kumpikin peli olisi voitettu, Hetemaj täräyttää.

SJK pyyhki liiga-avauksen pettymyksen pois viime viikonloppuna vierasottelussa TPS:aa vastaan. Kauden avausvoitto tuli sarjanousijasta lukemin 2-0. Noitia häädellään OmaSP Stadionilta ja kadonnutta kotitaikaa etsitään taas keskiviikkona, kun vierailulle saapuu hallitseva mestari HJK.


SJK-HJK OmaSP Stadionilla keskiviikkona 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia