AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 17.4.2018

SJK:n Kautonen: "Legendaarista rotaatiota on mietittävä"

SJK:n Kautonen: "Legendaarista rotaatiota on mietittävä"

Tommi Kautosen SJK:lla on edessä kova haaste. (Kuva: Juha Tamminen)

Kautensa tappiolla ja voitolla aloittanut SJK jatkaa pelejään jo keskiviikkona HJK:n saapuessa vierailulle.

SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen tiedostaa kovan ottelutahdin vaatimukset.

- Meillä tulee nyt ottelut todella kovalla tahdilla, vain muutaman päivän välein, joten totta kai tässä välipäivinä keskitytään siihen, että palaudutaan mahdollisimman laadukkaasti. Tämä kolmen ottelun rumba, tiiviissä tahdissa, se täytyy ottaa myös huomioon pelaajien kokonaisrasituksessa. Eli niin sanotusti legendaarista rotaatiota on mietittävä, toteaa Kautonen SJK:n verkkosivuilla.

SJK:n laajasta pelaajaringistä sivussa ovat pitkäaikaisloukkaantuneena ainoastaan Billy Ions ja Obed Malolo. Ionskin alkaa jo lähentyä pelikuntoon pääsemistä. Pienempien vammojen vuoksi sivussa sunnuntain TPS-ottelusta olivat laitapuolustajat Jarkko Hurme ja Joonas Sundman. Sundman pelasi kuitenkin jo 90-minuuttisen SJK:n Akatemian kanssa, joten hänenkin pelikuntonsa alkaa jo olla parempi. Hurmeen kohdalla päätös pelaamisesta tehdään lähempänä ottelua.

Tällä viikolla SJK pelaa myös toisen kotiottelun lauantaina 21.4., kun FC Honka tulee seinäjokelaisten vieraaksi.

SJK-HJK OmaSP Stadionilla keskiviikkona 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia