AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 20.4.2018

​SJK:n luottomies on luottomies – Hylännyt viisi tarjousta ulkomailta

​SJK:n luottomies on luottomies – Hylännyt viisi tarjousta ulkomailta

Kuva: Juha Tamminen

SJK:n kipparistoon kuuluva Mehmet Hetemaj on pelannut uransa aikana myös Kreikassa ja Italiassa. Nyt 30-vuotias maailmalla matkannut keskikenttämies on asettunut pidemmäksi aikaa Seinäjoelle.

Hetemaj on tyytyväinen oloonsa Seinäjoella, jossa hän on ahertanut tammikuusta 2015 lähtien.

- Minun ikäiselleni tyypille, joka ei enää haaveile ulkomaan kentistä, on omia onnistumisia tärkeämpää, että joukkue menestyy. Ei ole enää sillä tavalla kenellekään näytettävää. Toki haluan pelata niin hyvin kuin mahdollista joka pelissä, ei se palo ole miehestä lähtenyt, eikä temperamentti, mutta prioriteetit ovat muuttuneet, Hetemaj toteaa ja jatkaa.

- Nuorena sitä on niin kova hinku päästä ulkomaille, että unohti sen, että joukkueen menestys on yhtä tärkeää kuin henkilökohtaiset onnistumiset.

Hetemaj'lla olisi ollut montakin mahdollisuutta jatkaa uraansa ulkomailla, mutta varttuneemmassa iässä vaakakupissa painaa moni muukin asia kuin raha ja isommat esiintymiskentät.

- SJK:n aikana olen saanut viisi tarjousta ulkomailta, mutta en ole lähtenyt. Siinä tienaisi sen pari tonnia enemmän, mutta nyt minulla on perhettä, kaksi lasta ja viihdytään niin hyvin Seinäjoella.

Kymmenisen vuotta sitten Hetemaj olisi tarttunut tarjouksiin välittömästi.

- Jos olisin 18-vuotias ja tulisi tarjous, niin pyöräilisin vaikka sinne, Hetemaj naurahtaa.

Hetemaj nähdään jatkossakin viihdyttämässä Veikkausliigakentillä. Seuraavan kerran hän ja SJK ovat tositoimissa lauantaina.

SJK - FC Honka OmaSP Stadionilla lauantaina 21.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia