AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2018

​SJK hakee revanssia Hongasta: "Paremmassa tilassa ei oltaisi hävitty"

​SJK hakee revanssia Hongasta: "Paremmassa tilassa ei oltaisi hävitty"

Kuva: Juha Tamminen

SJK koki kotitappion FC Hongalle Suomen Cupin puolivälierävaiheessa.

Lauantaina joukkueet kohtaavat jälleen samalla taisteluareenalla OmaSP Stadionilla, mutta Veikkausliigaottelussa.

SJK:n Mehmet Hetemaj'ta harmittaa cupin tappio edelleen. Kuten myös Veikkausliigakauden avaustappio PS Kemille.

- Jos oltaisiin saatu kohdata nuo joukkueet paremmassa tilassa, ei olisi kumpaakaan peliä hävitty, Hetemaj viittaa SJK:n avainpelaajien loukkaantumisiin.

- Se on vaan se juttu. Jos ei kaikki avainpelaajat pelaa ja ne jotka pelaa, eivät ole täydessä fyysisessä kunnossa, niin se kyllä näkyy. Ollaan treenattu tietyillä jätkillä koko talvi ja sitten tulee kokoonpanoon pari jätkää, jotka pelaa eri tavalla, niin siinäkin menee hetki, että oppii niidenkin kanssa pelaamaan.

Erityisen ikävä Hetemaj'lla on hyökkäyspään maaliahnetta Billy Ionsia.

- Billy tulee onneksi kohta takaisin. Hän on meille tärkeä pelaaja hyökkäyspäässä. Billyn puuttuminen on ollut valitettavan suuri asia. Hän on niin maalinahne ja vaikka väkisin rynnii palloja sisään, niitä tarvitaan. Me tarvitaan hyökkäyspään pelaajille maaleja. He elää onnistumisista ja meidän pitää heille myös luoda enemmän paikkoja, Hetemaj toteaa.

SJK:n kauden alku ei ole lähtenyt optimaalisesti käyntiin. Ainoat pisteet tulivat sarjanousija TPS:n kustannuksella ja sekin peli ratkesi seinäjokelaisten voitoksi vasta aivan lopussa. Hetemaj ei ole kuitenkaan vielä huolissaan, sillä kausi on pitkä.

- En ole hirveän huolissani. Peli ja tulokset tulevat paranemaan, kun saadaan kaikki pelaajat jalkeille ja kaikki hyvään fyysiseen kuntoon.


SJK - FC Honka OmaSP Stadionilla lauantaina 21.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia