AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 26.3.2018

PS Kemi toivoo muutosten tuovan paremman tuloksen

PS Kemi toivoo muutosten tuovan paremman tuloksen

Jari Åhman uskoo joukkueensa olevan valmis kauden alkaessa.

Viime kaudella Veikkausliigassa kymmenenneksi sijoittunut PS Kemi on muuttanut täksi kaudeksi hieman harjoitteluaan viime kauteen nähden. Myös joukkueen pelaajisto on kokenut talven aikana merkittäviä muutoksia.

PS Kemin viime kauden paras vaihe osui touko-kesäkuulle, kun se otti yhdeksästä ottelusta neljä voittoa ja hävisi ainoastaan kaksi. Heinäkuusta eteenpäin voittoja ei tullut kuitenkaan kuin kolme loppukauden aikana ja kemiläiset valahtivat sarjataulukossa putoamistaisteluun. Viime kauden peleistä on opittu ja täksi talveksi joukkueessa on muutettu hieman harjoittelua.

- Olemme treenanneet kovempaa kuin viime vuonna ja tarkoitus on, että fyysinen kunto kantaisi myös kesään. Olemme pyrkineet rytmittämään harjoittelua hieman eri tavalla kuin viime kaudella, kemiläisten päävalmentaja Jari Åhman paljastaa.

Kemin pakka on mennyt lähes kokonaan uusiksi viime kaudesta ja joukkue on uudistunut rajusti. Åhmanin mukaan pelillisesti on vielä töitä edessä, että kaikki saadaan samalle sivulle, mutta hän katsoo luottavaisena kohti kauden avausta.

- Pallollisella puolella on vielä vähän tekemistä, kun koko joukkue on mennyt lähes uusiksi, kun joukkueessa on 15-16 uutta pelaajaa. Siinä on vielä kova tekeminen, että saamme sen kuntoon, mutta olemme kyllä aikataulussa ja valmiita, kun kausi alkaa, Åhman toteaa luottavaisena.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Lisää uutisia