AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 14.2.2018

​FC Honkaan siirtynyt Davor Taleski: "Annan kaikkeni seuralle"

​FC Honkaan siirtynyt Davor Taleski: "Annan kaikkeni seuralle"

FC Hongan pelit jatkuvat Suomen Cupissa perjantaina 16.2. HIFK:ta vastaan.

FC Hongan maalivahtiosastoa vahvistamaan hankittu Davor Taleski odottaa espoolaisseuran olevan korkealla sarjataulukossa alkavassa Veikkausliigakaudella.

Viime kauden päätteeksi pääsarjatasolle noussut FC Honka ilmoitti tiistaina tehneensä sopimuksen makedonialaisen maalivahdin Davor Taleskin, 22, kanssa. Alkavalla kaudella Taleski kilpailee raitapaitojen ykkösmaalivahdin paikasta yhdysvaltalaismolari Tim Murrayn kanssa.

- Ensinnäkin, olen hyvin onnellinen ollessani täällä. On ilo olla osa tätä hienoa seuraa, Taleski sanoi.

- Hyväksyin Hongan tarjouksen miettimättä. Tästä päivästä lähtien annan kaikkeni seuralle, jotta menestystä tulee. Toivon, että voimme menstyä tänä vuonna.

Vesa Vasaran valmentaman joukkueen harjoitusolosuhteet ja käytös viheriöllä ovat tehneet nuoreen veskariin suuren vaikutuksen, joiden myötä hänen odotuksensa alkavaa Veikkausliigakautta kohtaan ovat kovat Hongan nousija-asemasta huolimatta.

- Olin vakuuttunut seuran olosuhteista ja siitä miten täällä tehdään töitä. Olemme mielestäni hyvä, hyökkäävä joukkue, ja meillä on kaksi kuukautta aikaa valmistautua kauteen. Odotan, että olemme ehkä viiden parhaan joukossa liigassa, Taleski heitti.

Hongan pelit Suomen Cupissa jatkuvat perjantaina 16.2. vierasottelulla HIFK:ta vastaan. Talin hallissa pelattava ottelu alkaa kello 19 ja sitä voi seurata myös suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia