AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 2.2.2018

​FC Lahti pelaa europelit Lahden Stadionilla

​FC Lahti pelaa europelit Lahden Stadionilla

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti pelaa Eurooppa-liigan karsintaotteluita heinäkuussa. Ottelustadioniksi on varmistunut Lahden Stadion.

Kuhnurit pelaa Veikkausliigaottelunsa Kisapuistossa, joka ei kuitenkaan läpäise UEFA:n vaatimuksia. Näin europelit tullaan pelaamaan poikkeuksellisesti Lahden Stadionilla, jonka kenttäremontti ehtii valmistua ennen heinäkuun puoltaväliä.

- Olosuhdeasioissa on jouduttu paljon painimaan. Kisapuiston välttämätön kehittäminen odottaa yhä ratkaisua ja Stadionin remontit jatkuvat. Kaupungin liikunnan taholtakin todettiin taannoin tiedonkulun seuroille välillä katkeavan, vaikka samalla käytävällä ollaankin. Nyt saatu kaupungin vahvistus tämän kesän remonttien ajoittamiseen europelit mahdollistaen on kuitenkin hieno asia. Tämän tason huipputapahtumat pitää ilman muuta pelata kaupungissa, eikä evakossa. Valmistelut Eurooppaa varten ovatkin hyvässä vauhdissa, kertoo FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen seuran verkkosivuilla.

Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksen pelipäivät ovat 12. ja 19. heinäkuuta. Vastustajat arvotaan kesäkuussa Nyonissa Sveitsissä.

Lisää uutisia