AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 2.2.2018

FC Lahti ja Igor Jovanović jatkosopimukseen

FC Lahti ja Igor Jovanović jatkosopimukseen

Igor Jovanović jatkaa mastokaupungissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti on solminut vuoden 2018 kattavan jatkosopimuksen Igor Jovanovićin kanssa.

Saksalais-kroatialainen Igor Jovanović siirtyi Lahteen vuosi sitten. Viime kaudella Lahden puolustuksessa erinomaisesti luutinut TSV 1860 Münchenin kasvatti pelasi 26 liigaottelua, joissa syntyi yksi maali.

Yhteensä 28-vuotias Jovanović on urakoiut Veikkausliigassa 84 ottelua pelaten Lahden lisäksi TPS:n ja Jaron riveissä. Pallovarma 186-senttinen puolustaja on Veikkausliigan lisäksi pelannut myös Puolassa, Israelissa ja Saksassa.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas ottaa mielellään vastaan Jovanovićin jatkosopimuksen. Hänen mukaansa Jovanović on tärkeä palanen tulevan kauden joukkuetta.

- Olen enemmän kuin tyytyväinen Jovanovićin jatkosta. Hän on liigan paras toppari ja oli viime kaudella valehtelematta liigan viiden parhaan puolustajan joukossa. Hän on erittäin motivoitunut ja hän tulee olemaan meille tärkeä pelaaja tällä kaudella, Korkeakunnas kommentoi.

Myös Jovanović itse on innoissaan jatkosopimuksesta Lahdessa. Hän korostaa, että Lahti oli koko talven ajan topparin mielessä. Jovanović kertoo, että hänestä on kiinnostavaa päästä pelaamaan europelejä kesällä Lahdessa.

- Tunnelmat sopimuksesta ovat erittäin iloisia. Minusta on mukava olla takaisin täällä. Ensin minun pitää nähdä meidän uudet pelaajat ja kenties vielä tulevat pelaajat, mutta uskon, että pystymme parantamaan sijoitustamme. Lahti oli koko ajan kiinnostunut minusta ja olin itsekin koko ajan yhteydessä. On mukava päästä europeleihin. Toivottavasti menemme pitkälle, sillä uskon, että meillä on vahva joukkue, Jovanović iloitsi.

Jovanovićin sopimuksen myötä FC Lahdella on koossa 21 pelaajasopimusta. Lauantaisesta Suomen Cupin ottelusta FC Viikinkejä vastaan toppari on vielä sivussa edelliskauden lopussa saadun suoran punaisen kortin vuoksi.

Lisää uutisia