AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.44 // 2.11.2017

Aleksei Kangaskolkka lokakuun pelaajaksi

 Aleksei Kangaskolkka lokakuun pelaajaksi

Veikkausliigan pelaajat valitsivat Aleksei Kangaskolkan lokakuun parhaaksi pelaajaksi. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin Aleksei Kangaskolkka on valittu Veikkausliigan lokakuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss.

Veikkausliigan lokakuun pelaajaksi on valittu IFK Mariehamnin hyökkääjä Aleksei Kangaskolkka. Kangaskolkka pelasi täydet minuutit IFK Mariehamnin viidessä lokakuun ottelussa ja teki niissä kaksi maalia sekä antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Veikkausliigan lokakuun valmentajaksi on valittu Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss. Ilves pelasi lokakuussa neljä ottelua, joista joukkue otti kolme voittoa ja yhden tasapelin. Ilves juhli lopulta pronssimitaleita ja osallistuu ensi kaudella europeleihin 27 vuoden tauon jälkeen.

Lokakuun kuukauden joukkueessa on kolme pelaajaa Ilveksestä. Kaksi pelaajaa on mukana IFK Mariehamnista, HJK:sta ja KuPS:sta ja yksi pelaaja JJK:sta ja RoPS:sta.

Veikkausliigan yhteistyökumppani Westerback 1897 palkitsee kuukauden pelaajan ja valmentajan virallisen Suomi 100 -korusarjan tuottein. Koko kauden parhaat palkitaan perjantaina 3.11. Helsingissä järjestettävässä Veikkausliigan ja Palloliiton yhteisessä Captain's Ball -gaalassa.


Veikkausliigan lokakuun joukkue (4-4-2):


Mika Hilander (Ilves)

Antti Hynynen (Ilves) – Faith Friday Obilor (HJK) – Nikko Boxall (KuPS) – Albin Granlund (IFK Mariehamn)

Iiro Järvinen (Ilves) – Ruben Gabriel (KuPS) – Sebastian Dahlström (HJK) – Lassi Lappalainen (RoPS)

Aleksei Kangaskolkka (IFK Mariehamn) – Gael Etock (JJK)


Kuukauden pelaaja: Aleksei Kangaskolkka (IFK Mariehamn)

Kuukauden valmentaja: Jarkko Wiss (Ilves)

Lisää uutisia