AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2017

​Piccareta haluaa Lehtosen saavan ikimuistoisen illan

​Piccareta haluaa Lehtosen saavan ikimuistoisen illan

Fabrizio Piccareta haluaa FC Interin pelaavan hyvin Henri Lehtosen jäähyväisottelussa Turussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Henri Lehtonen pelaa perjantaina viimeisen ottelunsa FC Interin kotiyleisön edessä.

Perjantain otteluun FC Inter-HJK päättyy yksi pala Inter-historiaa, kun Henri Lehtonen pelaa Veritas Stadionilla viimeisen kotiottelunsa. Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta kehuu vuolaasti Inter-legendaa.

- Pänä on Inter-legenda ja joukkueen symboli, kuten Francesco Totti oli AS Romassa ja Paolo Maldini AC Milanissa. Olen tyytyväinen, että minulla on ollut kunnia tehdä töitä hänen kaltaisen ammattilaisen kanssa. Vaikka hän nyt pelaajana täällä lopettaakin, tulee hänen kaltaisensa legendat olemaan aina iso osa tätä seuraa, kehuu Piccareta.

Piccareta myöntää, että ottelu on varmasti tunteikas Lehtoselle. Italialaisen mukaan joukkueen pitää kantaa vastuu siitä, että Pänälle päivästä jää positiiviset muistot.

- Ottelu on varmasti erityinen Pänälle ja kaikille Inter-henkisille. Meidän pitää kantaa joukkueena vastuu, että pystymme tuottamaan Pänälle ikimuistoisen illan positiivisissa merkeissä.


FC Inter-HJK Veritas Stadionilla perjantaina 20.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia