AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2017

Forssellille ensimmäinen maali HIFK-paidassa: ”Huikea fiilis”

Forssellille ensimmäinen maali HIFK-paidassa: ”Huikea fiilis”

Kuva: Juha Tamminen

Mikael Forssell iski ensimmäinen maalinsa HIFK-paidassa lauantaina, kun joukkue voitti RoPS:n Telia 5G Areenalla 1-0.

Ottelun ainokainen syntyi kulmapotkusta 32. peliminuutilla. RoPS haki kiivaasti tasoitusta toisella puoliajalla, mutta ei saanut maalia aikaan.

- Fiilis on aivan mahtava. Pelasimme hyvän ensimmäisen puoliajan, toisella menetimme pelin kontrollin. Menetimme palloa liian usein, emmekä päässeet murtautumaan läpi. Mutta tämä riitti nyt, ensimmäinen puoliaika oli tosi hyvä ja puolustus piti toisen, "Miklu" hehkutti.

Forssell on muun muassa Huuhkajien kaikkien aikojen toiseksi paras maalintekijä. Hyökkääjä on tehnyt komean kansainvälisen uran ja pelannut lisäksi Veikkausliigassa HJK:n riveissä. Maaleista elävä peluri oli kamppailun jälkeen yhtä hymyä, kun hän kertasi osumaansa.

- Meillä oli hyvä paine ja pääsimme läpi molemmilta laidoilta. Saimme koko ajan painetta boksiin. Sitten tuli kulma, mihin meillä oli selvät kuviot. "Eme" (Nnaemeka Anyamele) antoi kulman ja se oli aivan loistava. Siinä oli tarpeeksi voimaa, joten ei tarvinnut kuin laittaa pää väliin ja liipata. Se oli siellä, fiilis on huikea.


KuPS - HIFK Savon Sanomat Areenalla perjantaina 12.5. kello 18.3. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia