AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 15.11.2021

Huuhkajilla isot panokset tiistaina – ”Tällaisia pelejä varten tätä pelataan”

Huuhkajilla isot panokset tiistaina – ”Tällaisia pelejä varten tätä pelataan”

Huuhkajat taistelee vielä MM-paikasta. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajat päättää MM-karsintojen alkulohkovaiheen tiistaina isännöimällä Ranskaa loppuunmyydyllä Olympiastadionilla. Markku Kanerva hieroo käsiään odottaessaan ottelua.

Panokset otteluun ovat kovat, sillä Suomella on mahdollisuus saavuttaa lohkossa kakkospaikka ja sitä myöten paikka jatkokarsinnoissa. Upea voitto lauantaina Bosnia ja Hertsegovinasta nosti Suomen itseluottamuksen korkealle.

- Joukkueessa on hyvä ja odottava fiilis. Saatiin hyvä tulos ja fantastinen peli Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Se nosti varmasti kovasti meidän itseluottamusta ennen tätä huipputärkeää ja mielenkiintoista peliä Ranskaa vastaan, Kanerva mietti maanantain lehdistötilaisuudessa.

Lähtöasetelmat otteluun ovat kutkuttavat, sillä lähes kaikki vaihtoehdot ovat auki. Voitolla Suomi olisi varma lohkokakkonen, mutta tasapelillä ja tappiollakin jatkomahdollisuudet ovat olemassa.

- Iso peli totta kai edessä. Tällaisia pelejä varten tätä pelataan ja on huikea päättää karsinnat alkulohkon osalta tällaiseen peliin. Maailmanmestari ja Kansojen liigan voittaja vastassa ja paljon on potissa. Vielähän kisapaikka ei tule huomenna varmistumaan, vaikka ottelun voittaisimme. Jos ajatellaan historiaa ja MM-karsintoja, niin kyllä tämä äärimmäisen iso ja merkittävä peli on.

Huuhkajat-Ranska tiistaina 16.11. Olympiastadionilla kello 21.45 alkaen.

Lisää uutisia