AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 16.11.2021

Daniel O’Shaughnessy: ”MM-kisoissa pelaaminen on kaikkien meidän unelma”

Daniel O’Shaughnessy: ”MM-kisoissa pelaaminen on kaikkien meidän unelma”

Daniel O'Shaughnessy avasi maalitilinsä maajoukkueessa viime ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajat taistelee tiukasti MM-karsintojen jatkopaikasta, kun se kohtaa tiistaina Olympiastadionilla Ranskan. HJK:n toppari Daniel O'Shaughnessy uskoo Huuhkajien mahdollisuuksiin edetä jatko-otteluihin.

O'Shaughnessy oli yksi Huuhkajien sankareista lauantaisessa Bosnia ja Hertsegovina –ottelussa, kun hän teki maajoukkueuransa avausmaalin tehdessään loppulukemiksi 3-1. Maali oli tärkeä, sillä se tuli lähes heti Bosnia ja Hertsegovinan tasoituksen jälkeen.

- En ole montaa maalia urallani tehnyt, joten se oli hieno hetki ja tuli tärkeään paikkaan. He saivat kavennusmaalin jälkeen pientä momentumia ja fanit alkoivat kannustaa vielä enemmän. Se tuli tosi tärkeään hetkeen, O'Shaughnessy kertasi osumaansa Huuhkajien maanantaisessa lehdistötilaisuudessa.

Huuhkajat on lohkossa toisena ja taistelee Ukrainan kanssa jatkokarsintapaikasta. Haaste on kovin mahdollinen, kun vastaan asettuu hallitseva maailman- ja Kansojen liigan mestari Ranska. Pelaajien ja fanien unelma elää kuitenkin vahvana.

- MM-kisoissa pelaaminen on kaikkien meidän unelma. Olemme tehneet hyvin ollaksemme tässä tilanteessa vielä viimeisessä pelissä. Meillä on vielä mahdollisuudet päästä seuraavalle kierrokselle, O'Shaughnessy mietti.

Suomi-Ranska tiistaina 16.11. kello 21.45 alkaen Olympiastadionilla.

Lisää uutisia