AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.38 // 26.9.2021

"Tämä on hienoa aikaa pelata" - KuPS:n Urho Nissilä odottaa innolla ratkaisuotteluita

"Tämä on hienoa aikaa pelata" - KuPS:n Urho Nissilä odottaa innolla ratkaisuotteluita

Urho Nissilä jaksaa painaa edelleen. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS:n Urho Nissilä on ollut Veikkausliigakauden näkyvimpiä pelaajia ja vahva vire nosti "Upin" syksyllä myös Huuhkajiin.

Nissilällä on takanaan pitkä kausi, sillä pelejä on ollut käytännössä yhtäjaksoisesti talvesta lähtien. Kesällä Veikkausliigan pelien päälle tulivat myös KuPS:n europelit, joissa kuopiolaisjoukkue esitti vahvoja otteita ja kirsikkana kakun päälle tulivat vielä syksyn A-maaottelut.

- Pelejä on ollut paljon ja kausi on ollut pitkä. Tässä on kuitenkin niin hieno syksy edessä ja panokset ovat korkeat, joten kyllä sitä jaksaa painaa vielä, Nissilä sanoo Palloliiton verkkosivujen haastattelussa.

Asetelmat Veikkausliigan loppusuoralle lähdettäessä ovat kutkuttavat, sillä KuPS on pisteen sarjaa johtavaa HJK:ta perässä.

- Olen nauttinut pelaamisesta ja meillä on mennyt joukkueena tosi hyvin. Olemme mukana mestaruustaistelussa ja europeleissä meni ihan hyvin. Olen kyllä tykännyt.

- Tulee varmaan hieno loppusyksy ja toivottavasti jännitys säilyy loppuun saakka. Tämä on hienoa aikaa pelata, kun panokset ovat kovimmillaan, hehkuttaa Nissilä.

KuPS-HIFK Väre Areenalla sunnuntaina 26.9. klo 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia