AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2021

Tuomas Ollila hakee avausminuuttejaan Ilveksessä - "Alan olla lähellä täyttä kuntoa"

Tuomas Ollila hakee avausminuuttejaan Ilveksessä - "Alan olla lähellä täyttä kuntoa"

Käpylän Pallon kasvatti Tuomas Ollila siirtyi Ilvekseen täksi kaudeksi KTP:stä, mutta sitkeä jalkavamma on pitänyt miehen sivussa edustuksen liigapeleistä.

21-vuotias vasen laitapuolustaja kävi viime torstaina pelaamassa ensimmäisen kilpailullisen ottelunsa neljään kuukauteen, kun Ilves/2 kohtasi Kakkosen B-lohkon paikallisottelussa TPV:n. 0–1-tappiosta huolimatta tunnelin päässä on valoa.

– Hyvä fiilis, alan olla lähellä täyttä kuntoa. Muutamat treenit olen jo vetänyt täysiä. On tärkeää saada tuntumaa ja kakkosen pelin jälkeen olen taas edustuksen vahvuudessa. Tavoitteenani on tietysti pysyä ehjänä, mutta myös ajan kanssa vakiinnuttaa avauksen paikka, Ollila kertoo.

Kuntoutuksen lomassa Ollila on seurannut liigakautta tarkalla silmällä. Ilves keikkuu sarjan keskivaiheilla lähellä ylempään loppusarjaan oikeuttavia sijoituksia.

– Alkukausi oli positiivinen. Saatiin hyviä tuloksia ja hyvä startti sarjataulukkoon. Välissä oli sitten kolme vaikeampaa matsia, joista ei saatu pisteitä. Semmoista se välillä on, mutta viimeisin Inter-voitto oli tärkeä askel oikeaan suuntaan.

Seuraavana keskiviikkona vastassa on Ollilan aiempi seura KTP, joka nousi Ykkösestä pääsarjatasolle.

– Kotka on aika pieni, mutta yllättävän kiva ja viihtyisä kaupunki. Olisi siistiä pelata vanhaa jengiä vastaan vanhalla kotikentällä, mutta muuten se on peli siinä missä muutkin.

- Odotan matsia innolla etenkin sen takia, että saatan olla pitkästä aikaa pelaavassa kokoonpanossa mukana, Ollila mainitsee.

Lisää uutisia