AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.18 // 3.5.2021

Hakan kippari Bushuella selvä kehityskohde – ”Meidän täytyy tehdä Tehtiksestä linnake”

Hakan kippari Bushuella selvä kehityskohde – ”Meidän täytyy tehdä Tehtiksestä linnake”

Jacob Bushue toivoo yleisöä takaisin katsomoihin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan viime kausi oli vaikea ja erityisesti alkukaudesta tuloksenteko oli hankalaa. Ensimmäinen voitto tuli vasta kauden kymmenennessä pelissä, vaikka monesti alkukauden otteluissa voitto oli Hakan otettavissa.

Hakan kapteeni Jacob Bushue haluaa joukkueen pääsevän nopeasti voittojen tielle.

- Hyvä alku on tärkeä, sillä se kantaa eteenpäin ja tuo joukkueeseen itseluottamusta. Viime kaudella pelasimme mielestäni kauden alussa ihan hyvin, muttemme vain saaneet tuloksia aikaiseksi. Kun tuloksia ei tule, niin samalla se vaikuttaa auttamatta myös itseluottamukseen. Sen vuoksi olisi tärkeä saada positiivinen alku kaudelle.

Viime kauden avausvoitto tuli juurikin HIFK:n vieraana ja nyt Haka pääsee yrittämään samaa temppua heti kauden avauspelissä.

- Tällä hetkellä kaikki katseet ovat HIFK:ssa. Toivottavasti pystyisimme uusimaan viime vuoden voiton.

Yksi Hakan viime kauden kompastuskivi oli kotiottelut. Haka voitti kauden aikana vain yhden kotiottelun ja siihen saldoon Bushue haluaa muutosta.

- Meidän täytyy tehdä Tehtiksestä tällä kaudella linnake, ja sellainen paikka johon vastustajat eivät halua tulla. Kaikki lähtee itsestämme ja meidän on tehtävä vastustajille heidän olonsa mahdollisimman tukalaksi, Bushue painottaa.

Bushue myöntää, että kaipasi yleisöä jo talven harjoitusotteluissa.

- Voi luoja kuinka kaipaankaan päästä yleisön eteen pelaamaan! Olemme tahkonneet koko talven halleissa ilman yleisöä ja minulla on ikävä sitä tunnelmaa. Toivottavasti saamme yleisöä mahdollisimman pian Tehtikselle, sillä heistä on meille apua ja tuovat meille etua.

HIFK:n ja FC Hakan ottelu alkaa kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia