AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 1.5.2021

Haka-kapteeni Bushue: ”Meillä on hyvä nippu jätkiä”

Haka-kapteeni Bushue: ”Meillä on hyvä nippu jätkiä”

Jacob Bushue toimii tälläkin kaudella FC Hakan kapteenina. (Kuva: Juha Tamminen)

Pitkä odotus palkitaan FC Hakan osalta maanantaina, kun Veikkausliiga käynnistyy koskilaisjoukkueen osalta. Kapteeni Jacob Bushue uhkuu itsevarmuutta kauden alla.

Bushue on katsellut joukkueen tekemistä talven aikana kapteenin ylpeydellä.

- Olemme menneet kovaa tammikuusta asti ja luonnollisesti pitkälle harjoituskaudelle mahtuu ylä- ja alamäkiä. Joukkue on osoittanut hyvää työmoraalia koko talven ajan ja olemme tehneet kovaa töitä kautta varten, kolmannen kautensa mustavalkoisten kapteenina aloittava Bushue kertoo Hakan sivuilla.

Bushue teki jo hyvissä ajoin viime kauden aikana jatkosopimuksen Hakan kanssa. Hän on hyvillä mielin seurannut joukkueen kasaamista.

- Tietty runko säilyi viime kaudesta ja sitten olemme saaneet todella hyviä vahvistuksia. Mielestäni joukkueemme on tällä kaudella materiaaliltaan leveämpi kuin viime kaudella. Joukkueessa on enemmän kilpailua ja se puskee kaikkia kehittymään. Uskon, että se on yksi valttimme kauden aikana, ja tulemme varmasti kehittymään kauden edetessä.

Haka on asettanut tavoitteekseen sijoittua Veikkausliigassa kuuden parhaan joukkoon. Bushue on seurannut talvella myös muiden joukkueiden edesottamuksia ja pitää tavoitetta realistisena kaiken osuessa nappiin.

- Katselin talven aikana paljon Suomen Cupin pelejä ja joitakin harjoituspelejä, mutta niitä on tietenkin vaikea suoralta kädeltä verrata Veikkausliigan peleihin. Erot eivät mielestäni ole kovin isoja ja meillä on mahdollisuudet taistella voitosta jokaista joukkuetta vastaan. Meillä on joukkue, joka kykenee haastamaan kaikki, mutta se on meistä itsestämme kiinni. Meidän on lähdettävä joka peliin kovalla asenteella ja toteutettava valmentajien tekemää pelisuunnitelmaa. Meillä on hyvä nippu jätkiä tässä joukkueessa ja uskon meidän pystyvän vastaamaan haasteeseen.

Lisää uutisia